مواد لازم:
یک پیمانه (صد گرم) پنیر چدار
چهار پیمانه (500 گرم) آرد چندمنظوره/آرد نان
نصف قاشقچایخوری (2 گرم) پودر سیر
یک قاشقچایخوری (5 گرم) نمک
سه گرم مخمر تازه یا یکچهارم قاشقچایخوری مخمر خشک فعال
360 میلیلیتر آب
بلغور ذرت به مقدار لازم
نان پنیری یکی از انواع نان هایی است که می توانید با وعدههای مختلف غذایی سرو کنید. آموزش پخت نان پنیری گرد بدون نیاز به ورزدادن که پفی و بسیار خوشمزه است را در «تابناک» فرار میگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.