جدال بر سر افزایش 15 درصدی قیمت زولبیا‌ و بامیه

اتحادیه قنادان و شیرینی‎فروشان افزایش 15 درصدی قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان را به سازمان حمایت از مصرف کننده پیشنهاد داده که این رقم تاکنون تایید نشده است.
کد خبر: ۶۹۶۷۳۸
|
۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۸ 22 May 2017
|
2913 بازدید
اتحادیه قنادان و شیرینی‎فروشان افزایش 15 درصدی قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان را به سازمان حمایت از مصرف کننده پیشنهاد داده که این رقم تاکنون تایید نشده است.

به گزارش میزان، زولبیا و بامیه یکی از اقلام پرمصرف در ماه مبارک رمضان است که متقاضیان فراوانی برای خرید دارد. 

بنا بر سال‌های گذشته قیمت این شیرینی مناسبتی ماه مبارک رمضان چند روز پیش از آغاز این ماه اعلام می شود که در سال جاری با پیگیری های خبرگزاری میزان از علی بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‎فروشان نشان با خبر شدیم که تاکنون بر سر قیمت این شیرینی با سازمان حمایت از مصرف کننده به نتیجه نرسیده اند.

وی قیمت پیشنهادی اتحادیه را با 15 درصد افزایش هر کیلو 12 هزار و 500 تومان اعلام کرده که سازمان حمایت از مصرف کننده آن را تایید نکرده است.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‎فروشان خبر از تصویب قیمت نهایی برای ماه میارک رمضان امسال در جلسه روز آینده داده است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟