با عرضه غيرمجاز و قاچاقي فيلم «سنتوري»، دليل واقعي اكران نشدن اين فيلم و حباب مظلومنمايي عوامل آن براي عدم مجوز، تركيد.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، «سنتوري»، آخرين ساخته داريوش مهرجويي، در حالي دست به دست در ميان مردم پخش شده كه با نقدهای جدی از سوی طیف های مواجه شده است.
داريوش مهرجويي كه از كارگردانان روشنفكر سينماي ايران به شمار ميرود و مجموعههاي باارزشي چون «گاو»، «سارا»، «اجارهنشينها» و «مهمان مامان» را در كارنامه خود دارد، اين بار در حركتي شگفتآور اقدام به ساخت فيلمي هرچند با درونمايه بلاي خانمانسوز اعتياد ميكند.
«سنتوري»، داستان يك نوازنده موسيقي است كه به بلاي خانمانبرانداز اعتياد دچار شده و به دنبال آن، همه چيزش را از دست ميدهد و در پايان به كمك همان موسيقي به زندگي بازميگردد.
اين فيلم كه با كمك 150 ميليون توماني دولت و ستاد مبارزه با مواد مخدر ساخته شده، در زمان وزارت ارشاد دولت هشتم با نام «تولدي ديگر» به دليل وجود برخي صحنهها، نتوانست مجوز ساخت را بگيرد، اما در سال 84 توانست با تغييرات اندك، اما با همان محتوا و همان مضامين، مجوز را با عنوان «سنتوري» از وزارت ارشاد دولت نهم بگيرد.
به گفته سايت منسوب به مشاور وزير ارشاد، اين فيلم با وام هشتاد ميليوني ارشاد و كمك بلاعوض هفتاد ميليون توماني ستاد مبارزه با مواد مخدر دولت نهم ساخته شده، اما بيتوجهي مسئولان ارشاد و به ويژه ستاد مبارزه با مواد مخدر در كمك به چنين فيلمهايي بدون بررسي محتوا، مضمون اصلي و فيلمنامه، خود پرسشهاي جدي را به وجود آورده است.
به هر روي، اين فيلم كه به ادعای وزير ارشاد ميتوان نقش عوامل تهيه آن را در قاچاقش بررسي كرد، دست به دست در ميان مردم پخش شد و هرچند سياست و هدفي كه ارشاد از ندادن مجوز اكران اين فيلم دنبال ميكرد، تقريبا با شكست روبهرو شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.