آتش‌سوزی در پارس جنوبی مهار شد

کد خبر: ۶۹۹۶۸۶
|
۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۶ 01 June 2017
|
4021 بازدید
مدیر ایمنی، پدافند غیر عامل و مدیریت بحران منطقه ویژه پارس با اشاره به مهار کامل آتش‌سوزی در خط لوله فاز ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی، گفت: این آتش سوزی تلفات نداشت.

به گزارش مهر، بهرام دشتی‌نژاد با اشاره به آخرین وضعیت آتش‌سوزی در پارس جنوبی اظهار داشت: ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه امشب لاین ۲۴ اینچ پروپان در کریدور جنوبی هنگام گرفتن برنچ از طریق هات تپ لاین برای فاز ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی دچار حریق حادثه شد.

وی اضافه کرد: نیروهای آتش‌نشانی بلافاصله وارد عمل شدند و حریق تحت کنترل قرار گرفت و هم اکنون به منظور مهار کامل آتش سوزی جریان پروپان خط لوله فاز٢٠ و ٢١ پارس جنوبی به طور کامل قطع شد.

مدیر ایمنی، پدافند غیر عامل و مدیریت بحران منطقه ویژه پارس با اشاره به اینکه این آتش سوزی به صورت کامل مهار شده است، بیان کرد: در این حادثه به هیچ‌کس آسیب جانی وارد نشده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟