ته چین؛

چاقوهای مورد نیاز برای آشپزی

کد خبر: ۷۰۰۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۴ 02 June 2017
تعداد بازدید : 134
کد خبر: ۷۰۰۰۲۸
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۴ 02 June 2017
|
4092 بازدید
بازدید 4092
آیا تاکنون پیش آمده است که فکر کنید که چه تعداد و چه جنس چاقوهایی برای آشپزی نیاز دارید؟ در این ویدیو به این پرسش پاسخ داده می‌شود و جزئیات و نکات کلیدی درباره چاقوهای آشپزخانه و نحوه نگهداری آن در این ویدیو توضیح داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟