مواد لازم:
نان پیتا
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
سه قاشق غذاخوری سس پیتزا
نصف پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
یک چهارم پیمانه قارچ خوراکی دکمهای خرد شده
یک هشتم قاشق چایخوری نمک سیری
نان پیتا، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد و از آرد گندم، نمک، خمیر ترش، شکر و آب درست میشود. خمیر را پس از پهن کردن، مدت نسبتاً طولانی میگذارند تا ور بیاید، بعد خمیر را در داخل فر بسیار داغ قرار می دهند. داخل خمیر شروع به باد کردن می کند و به شکل پاکت در می آید. معمولا داخل آن انواع مواد خوراکی قرار داده میشود به شکل ساندویچ سرو میشود. این نان تاریخ چند هزار ساله در خاورمیانه دارد و منشأ پیتزا نیز دانسته شدهاست. طرز تهیه پیتزای نان پیتا را در این ویدیو فرا می گیرید.