مدیر انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش از ساماندهی سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: تفاهم نامهای را منعقد کردیم که بر اساس آن وظایف هریک از دستگاهها تفکیک شود؛ زیرا آموزش و پرورش به تنهایی مسئول سرویس مدارس نیست و مدیر مدارس باید در انتخاب صحیح پیمانکار سرویس مدارس پاسخگو باشند و مورد سوال قرار بگیرند.
به گزارش ایسنا، نورعلی عباسپور درباره روند ساماندهی سرویس مدارس در سال تحصیلی آینده اظهار کرد: ساماندهی سرویس مدارس در حال پیگیری است. در راستای ساماندهی سرویس مدارس کارگروهی تحت عنوان کارگروه ماده 19 وجود دارد که پلیس راهور، وزارت کشور و آموزش و پرورش عضو آن هستند.
وی ادامه داد: تا کنون نماینده وزارت کشور در این کارگروه حضور نمی یافت. اخیرا مکاتباتی انجام دادیم و وزارت کشور نمایندهای را معرفی کرد و بهزودی این کارگروه را تشکیل میدهیم.
مدیر انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه البته قبلا چندین جلسه با تاکسیرانی برگزار شده است گفت: تفاهم نامهای را منعقد کردیم که بر اساس آن وظایف هریک از دستگاهها تفکیک شود؛ زیرا آموزش و پرورش به تنهایی مسئول سرویس مدارس نیست و مدیر مدارس تنها در انتخاب صحیح پیمانکار سرویس مدارس باید پاسخگو باشند و مورد سوال قرار بگیرد. اینکه اتومبیل دارای نقص بوده یا امنیت آن دچار مشکل باشد ارتباطی به آموزش و پرورش ندارد و تاکسیرانی و شهرداری و پلیس راهور باید پاسخگو باشند.
عباسپور ادامه داد: اگر مدیر مدرسه با پیمانکار بدون مجوز و یا با افراد حقیقی قرارداد ببندد مقصر خواهد بود. این در حالی است که همیشه و همه جا آموزش و پرورش مورد سوال قرار میگیرد و این تصور وجود دارد که آموزش و پرورش تنها مسئول سرویس مدارس است.
وی با بیان اینکه اکنون در قالب تفاهم نامه اقدام کردیم که وظایف تفکیک شده به استانها ابلاغ شود اظهار کرد: تاکسیرانی نرمافزارهایی را طراحی کرده است و ما هم سامانهای را برای خودمان در آموزش و پرورش در دست طراحی داریم. در حال حاضر برخی استان ها چون کرمان و مناطقی از تهران وارد عمل شدهاند و نرم افزاری دارند که از طریق آن به والدین اطلاع میدهند فرزندشان چه زمانی سوار سرویس شده و چه زمانی به مدرسه رسیده است.
مدیر انجمن اولیاء و مربیان ادامه داد: سعی در تقویت نظارت ها داریم و این اقدامات بیشتر در راستای کاهش دغدغه خانوادهها و حفظ امنیت روانیشان انجام میشود.