پیمانه اقتصادی،

از «داغی تنور اجاره بهای مسکن در سایه فقر نظارت» تا «آخرین فرصت ارتقای کیفی خودروها»

این پیمانه موضوعاتی همچون عقب نشینی دسته جمعی نماگرهای بورس، افزایش بهای سکه و پیش بینی ادامه روند نزولی بهای طلا در هفته آینده، نفت سبک ایران کمتر از ۴۵ دلار، کاهش 58 ریالی دلار و رشد 95 ریالی یورو، خرمای درجه‌ یک ایرانی با بسته بندی پاکستانی، ایران از بلاروس شیرخشک و کره وارد می‌کند و اشتغال‌زایی جنرال موتورز در آمریکا را در بر دارد.
کد خبر: ۷۰۴۵۴۹
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۸ 18 June 2017
|
13521 بازدید
|
از «داغی تنور اجاره بهای مسکن در سایه فقر نظارت» تا «آخرین فرصت ارتقای کیفی خودروها»در پیمانه اقتصادی، هر روز بسته ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم روز، همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، نفت و ... تا خبرها و اتفاقات جذاب اقتصادی را گردآوری می کنیم.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه موضوعاتی همچون عقب نشینی دسته جمعی نماگرهای بورس، افزایش بهای سکه و پیش بینی ادامه روند نزولی بهای طلا در هفته آینده، نفت سبک ایران کمتر از ۴۵ دلار، کاهش 58 ریالی دلار و رشد 95 ریالی یورو، خرمای درجه‌ یک ایرانی با بسته بندی پاکستانی، ایران از بلاروس شیرخشک و کره وارد می‌کند و اشتغال‌زایی جنرال موتورز در آمریکا را در بر دارد.


عقب نشینی دسته جمعی نماگرهای بورس

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه 27 خرداد ماه 96 با کاهش 180 واحدی به رقم 79 هزار و 285 واحد رسید. در تالار شیشه ای شاهد قرمز پوشی شاخص های منتخب بودیم، به طوری که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افت 61 واحدی به رقم 26 هزار و 766 واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز با 35 واحد کاهش، عدد 17 هزار و 148 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز 27 واحد افت داشت و به عدد 13 هزار و 261 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور با کاهش 303 واحدی به رقم 86 هزار و 313 واحد دست یافت. شاخص بازار اول با افت 144 واحدی به رقم 54 هزار و 723 واحد رسید و شاخص بازار دوم در پایان روز کاری بورس، با کاهش 291 واحدی، عدد 177 هزار و 424 واحد را به نمایش گذاشت.

از «داغی تنور اجاره بهای مسکن در سایه فقر نظارت» تا «آخرین فرصت ارتقای کیفی خودروها»

افزایش بهای سکه طرح جدید

در جریان معاملات روز شنبه بازار آزاد تهران، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱۳ هزار و ۱۵۰ تومان افزایش به یک میلیون و ۲۱۳ هزار و ۱۵۰ تومان رسید؛ همچنین هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با افزایش هزار تومانی یک میلیون و ۱۷۳ هزار تومان، نیم سکه ۶۳۶ هزار و ۵۰۰ تومان، ربع سکه ۳۶۶ هزار تومان و سکه یک گرمی ۲۴۷ هزار و ۵۰۰ تومان شد که به ترتیب، ۲۵۰۰ تومان، ۲ هزار تومان و ۵۰۰ تومان افزایش را تجربه کردند.

پیش بینی از ادامه روند نزولی بهای طلا در هفته آینده

در نظرسنجی این هفته کیتکو نیوز ۲۱ تحلیلگر اقتصادی شرکت کرده اند که از این تعداد ۱۰ نفر معادل ۴۸ درصد پیش بینی کردند که قیمت جهانی طلا طی روزهای آینده با کاهش روبه رو خواهد شد. ۹ نفر معادل ۴۳ درصد نیز به افزایش قیمت جهانی طلا رای داده اند و ۲ نفر معادل ۱۰۰ درصد نیز اعلام کردند قیمت طلا در این مدت تغییری نخواهد داشت. از سوی دیگر در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز هم ۱۱۵۱ نفر از سرمایه گذاران شرکت کردند که از این تعداد هم ۶۵۸ نفر معادل ۵۷ درصد پیش بینی کردند قیمت طلا در روزهای آینده کاهش خواهد یافت. 393 نفر معادل ۳۴ درصد نیز اعلام کردند قیمت طلا با افزایش روبه رو خواهد شد و ۱۰۰ نفر معادل ۹ درصد نیز پیش بینی کردند قیمت طلا بدون تغییر خواهد ماند. قیمت جهانی طلا از ابتدای امسال تاکنون ۸.۴ درصد افزایش داشته است. این برای دومین هفته متوالی است که کارشناسان اقتصادی به کاهش قیمت طلا  رای داده اند. البته برای نخستین بار از ۱۰ مارس است که سرمایه گذاران بین المللی پیش بینی کرده اند که قیمت طلا با کاهش روبرو  خواهد شد.

قیمت هر بشکه نفت سبک ایران کمتر از ۴۵ دلار شد

بهای نفت خام سبک ایران در بازارهای جهانی در هفته منتهی به نهم ژوئن (نوزدهم خردادماه) با 2 دلار و 9سنت کاهش، به بشکه ای 44 دلار و 85 سنت رسید. به گزارش ایرنا، قیمت های نفت در هفته گذشته تحت تاثیر افزایش ذخیره سازی های نفت خام آمریکا و رشد میزان تولید نفت خام لیبی و نیجریه، به پایین ترین سطح در 6 ماه گذشته رسید. همچنین نرخ نفت خام سنگین ایران در هفته منتهی به نهم ژوئن (نوزدهم خرداد) 2 دلار و 39 سنت کاهش یافت و بشکه ای 45 دلار و 95 سنت مبادله شد. میانگین قیمت نفت سنگین ایران از آغاز سال 2017 میلادی (دوازدهم دی ماه گذشته) تاکنون 50 دلار و 14 سنت بوده است.

کاهش 58 ریالی دلار و رشد 95 ریالی یورو

در پایان معاملات بازار آزاد روز شنبه، هر دلار آمریکا با افت 58 ریال نسبت به پایان هفته گذشته، به طور میانگین به قیمت 37 هزار و 224 ریال فروخته شد. هر یورو نیز با افزایش 95 ریالی به رقم فروش 41 هزار و 893 ریال رسید و هر درهم امارات در شروع هفته جاری، 10 هزار و 220 ریال قیمت گذاری شد که نسبت به روز قبل، 4 ریال ارزان تر فروخته شد.

از «داغی تنور اجاره بهای مسکن در سایه فقر نظارت» تا «آخرین فرصت ارتقای کیفی خودروها»

داغی تنور اجاره بهای مسکن در سایه فقر نظارت

پایان امتحانات و تعطیلی تدریجی مدارس همه ساله با زنگ آغاز جابجایی اجاره نشینان همراه می‌شود، اجاره نشین هایی که شمارش معکوس ماه‌های بهار را بیش از هر کسی درک می‌کنند. بر اساس گزارش صدا و سیما، رکود حاکم بر بازار خرید و فروش مسکن مالکان را بر ان داشته است با افزایش اجاره ب‌ها، سود مورد انتظار خود از سرمایه گذاری را کسب کنند، رویکردی که با جیب مستاجران همخوانی ندارد. این روز‌ها تمایل موجران بر دریافت اجاره بها بیشتر از رهن است و این امر باعث افزایش چند برابری کرایه منزل شده است، در حالی که مستأجران بر پرداخت رهن بیشتر تمایل دارند. کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی و گزینه‌های محدود سرمایه گذاری برای مالکان موجب شده است سهم اجاره بهای ماهانه از ودیعه پیشی بگیرد، و این مشکل دوم مستأجران است. رکود حاکم بر بازار مسکن پنج ساله شد، رکودی که علاوه بر مستأجران سرمایه گذاران بخش مسکن را هم با دلسردی مواجه کرده است.

تعداد بازدید : 135


خرمای درجه‌ یک ایرانی با بسته بندی پاکستانی

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه خرمای ایرانی بنام برخی از کشورهای همسایه در بازار جهانی به فروش می رسد، گفت: عدم بسته بندی استاندارد، خرمای ایرانی  را با برند پاکستانی روانه بازار می‌کند. حبیب الله نیکزادی پناه در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت درباره وضعیت فروش خرمای ایرانی در بازار جهانی به‌ نام برندهای کشورهای همسایه، گفت: عدم بسته بندی و توسعه صنایع تبدیلی خرما ضررهای بسیاری به اقتصاد خرماداران واردکرده است، زیرا ما شاهد این موضوع هستیم که برخی از کشورها خرمای درجه سه و چهار ایرانی را پس از تبدیل به محصولات متنوع با برند اختصاصی کشورشان روانه بازارمصرفی میکنند. وی با بیان اینکه بسته بندی بی کیفیت خرما کمتر از فروش فله ای نیست، یادآور شد: در واقع بسته بندی نامناسب چوب حراج بر بازار خرماست. 

ایران از بلاروس شیرخشک و کره وارد می‌کند

لئونید مارینیچ معاون وزارت کشاورزی و محصولات غذایی بلاروس اعلام کرد: ایران تمایل دارد تا از این کشور گوشت و لبنیات وارد کند. این مقام بلاروس طی روزهای گذشته در صدر هیأتی تجاری برای توافق در زمینه تجارت آزاد بین اتحادیه اقتصادی اوراسیایی و ایران به تهران سفر کرده است. به گزارش فارس، در این سفر این مقام بلاروسی با مقامات ارشد دامپزشکی ایران و همچنین معاونت‌های امور بین‌الملل وزارت کشاورزی ایران دیدارهایی را برگزار کرده و بنا به گزارشات موجود موضوع واردات گوشت و لبنیات مهم‌ترین محور مذاکرات بین دو کشور بوده است. مارینیچ تأکید کرد: در مرحله نخست واردات شیرخشک بدون چربی، کره و شیرخشک کامل از بلاروس موضوع مذاکرات بین دو طرف بوده؛ چراکه در حال حاضر محصولات تولیدی بلاروس در این زمینه در بازار ایران عرضه نمی‌شوند. وی تأکید کرد: در حال حاضر بلاروس باید سیاست قیمت‌گذاری هوشمندانه‌ای را در پیش گیرد تا بتواند رقابت‌پذیری محصولات خود در بازار ایران را با کشورهایی نظیر استرالیا، هند و نیوزیلند تضمین کند. معاون وزیر کشاورزی بلاروس افزود: ما به ایران واردات گوشت هم نداریم، اما با مقامات دامپزشکی ایران در مورد عرضه گوشت گاو مذاکراتی را داشته‌ایم که قرار است از هر دو طرف کارگروهی در این زمینه تشکیل شود.

اشتغال‌زایی جنرال موتورز در آمریکا

جنرال موتورز اعلام کرد در کارخانه مونتاژ خود در آرلینگتون برای قطعه‌سازان یک مرکز تولیدی می‌سازد و بیش از 850 شغل جدید ایجاد می‌کند. به گزارش دیترویت نیوز، این مرکز شامل دو بخش تولید صنعتی و انبار است. این مشاغل به 7 هزار شغلی که پیش‌تر جنرال موتورز اعلام کرده بود، اضافه می‌شود. این خودروساز آمریکایی برآورد می‌کند حدود 600 شغل جدیدی که ایجاد می‌شود، جایگزین مشاغلی ‌شود که درحال حاضر خارج از ایالات متحده انجام می‌گیرد. در حال حاضر در کارخانه آرلینگتون شورولت تاهو، شاسی‌بلند شورولت سابربن، جی‌ام‌سی یوکان، یوکان ایکس‌ال و کادیلاک اسکالید تولید می‌شود. جنرال موتورز معتقد است قرار دادن قطعه‌سازی‌ها در نزدیکی کارخانه‌ها از طریق کاهش هزینه‌های حمل و نقل موجب صرفه‌جویی می‌شود. استیو کایفر، معاون جنرال موتورز در حوزه زنجیره عرضه، می‌گوید: «این مرکز تولیدی جدید بازدهی و هماهنگی را بهبود می‌بخشد و فرصت‌های شغلی خوبی برای شهر آرلینگتون فراهم می‌کند.»

آخرین فرصت ارتقای کیفی خودروها

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در گفت و گویی اعلام کرد: شورای سیاستگذاری خودرو، برنامه کنترل کیفیت و بازرسی را تصویب کرده است که بر اساس آن از ابتدای امسال از 52 استاندارد آغاز و به 83 استاندارد در سال آینده ختم می شود. این مقام مسئول بدون اینکه از خودروی خاصی نام ببرد، تصریح کرد: تا ابتدای دی ماه سال آینده هر خودرویی که نتواند 83 استاندارد یاد شده را پشت سر بگذارد، با توقف تولید مواجه می شود. وی یادآوری کرد: برنامه ابتدایی سازمان ملی استاندارد، اجباری شدن 52 استاندارد بود که البته با تجدید نظر انجام شده حالت سختگیرانه تری یافته و این 52 استاندارد باید تا پایان امسال پیاده شوند. پیروزبخت ادامه داد: تا ابتدای دی ماه سال آینده خودروها مشمول 83 مورد استاندارد می شوند و پس از آن معلوم خواهد شد که باید با چه خودرویی خداحافظی کنیم. رئیس سازمان ملی استاندارد ایران خاطرنشان کرد: تقریبا همه خودروسازان کشورمان قادر به پشت سر گذاشتن 53 استاندارد فاز نخست هستند، اما برای فاز دوم فرصت دارند تا اصلاحات لازم را در پلتفرم ها، طراحی ها و حتی قطعات مورد استفاده اعمال کنند. به نقل از ایرنا، پیروزبخت پیش بینی کرد برخی خودروها نتوانند از عهده 83 مورد استاندارد یاد شده تا ابتدای زمستان سال آینده بر آیند و به ناچار از خط تولید خارج می شوند. وی به عنوان نمونه از کاهش بیش از 50 درصدی تولید پراید (از 83 درصد به حدود 27 درصد تعداد خودروهای تولیدی سایپا) در سه سال گذشته خبر داد و گفت: رصد فعالیت های شرکت های خودروساز کشورمان حاکی از برنامه ریزی آنها برای مطابقت دادن خودروها با استانداردهای روز جهان است و سعی دارند تا نارضایتی های عمومی را با رفع ایرادات به حداقل برسانند. 


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
چه نظارتى اخه . اجاره ها پايين هم هست ! خيلى هم ارزونه ! باور كن . ماهى ٨ ميليون اجاره يعنى ٢هزار دلار يكم بيشتر . باهاش بهت تو دبى چى ميدن مگه ؟ تو منامه ؟ تو رياض ؟ واشنگتن ؟ لوس انجلس ؟ پاريس ؟ فرانكفورت ؟ مسكو ؟ توكيو ؟ شانگهاى ؟ يه ٨٠ مترى به زور اجاره بدن ٢٠٠٠ دلار . تو تهران باهاش يه ٣٠٠ مترى ميدن . نكنه انتظار دارى با كابل مقايسه كنم تهرانو !؟ يا با دمشق ؟ خبر ندارى برادر . قيمتا ارزون هم هست !! خدارو شكر بايد كرد . مشكل حقوق ماهيانه است كه كمه . تهران همينه نسبت به پايتخت بودن و در مقياس بين المللى با كشورى متكى به درامد نفت قيمت ها ارزون هم هست . خيلى هم ارزونه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
همین الان که بیست سال از تولید برخی خودروها می گذره استانداردشان به ۲۰ نمی رسه چجوری باید ظرف یکسال از ۵۲ به ۸۲ برسه خدا می دونه !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
در خیلی از کشورها دولت برای کنترل اجاره بها واحدهای سازمانی دولتی تاسیس و آنها را به افراد مستحق با مبلغ معقولی اجاره میدهد .
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
مسکن مهر؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
تصویب اخذمالیات ازدرآمدفروش آپارتمان های نوساز=افزایش چشمگیرقیمت مسکن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
مدیریت این کارها توی هر کشوری با شهرداریهاست.پس دولت وظیفه اش چیست؟برای چه دولت داریم ؟ در کنترل اجاره بها ما از همه کشورها حتا از آمریکا هم سرمایه داری تر عمل میکنیم.واین عدم مدیریت اجاره ها باعث گرانی کالاهای اساسی و بقیه اقلام میشود. و کماکان صاحبخانه ها فشار می آورند حقم دارند.چون مدیریتی بر این موضوع نیست.باید اجاره دهنده و مستاجر با یک اداره یا سازمان طرف باشند و قیمت را آن سازمان تعین کند صاحبخانه از آن سازمان اجاره اش را بگیرد مستاجر اجاره ماهانه را به حساب آن سازمان واریز کند و اصلا صاحبخانه و مستاجر نیازی نیست یکدیگر را ببینند. مانند انگلستان .نه اینکه مانند الان فقط صاحب خانه تصمیم بگیرد و دولت نیز فقط نظاره گر باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
متاسفانه مبنای 100 هزار تومن سه هزار تومن از سالهای تورم 50 درصدی که نزول پول صدی پنج تومن بود تو اجاره مسکن وارد شد و حالا هم که سود بانکی ها به زیر 26 درصد رسیده همچنان پا برجاست جاله که حداقل اون موقع رهن خونه یک پنجم قیمت ملک بود ولی حالا بنگاه دارها برای افزایش دریافتی خودشون همچنان نرخ صدی سه تومن رو نگه داشتن ولی قیمت رهن رو به زیر یک چهارم قیمت ملک کاهش دادند به نظر می رسه که دولت باید در اجاره نامه ها ورود پیدا کنه و بر اساس قیمت منطقه ای ملک رهن رو بر اساس همون 2ک پنجم و اجاره رو هم به صدی دو تومنی که حداکثر نرخ سود بانکی می باشد تعیین کنه. الان با وجود عدم افزایش قیمت مسکن برخی از موجران تا بیست درصد اجاره شون رو بالا می برند و بنگاه داران هم بدلیل کمیسیون بیشترشان و از طرفی افزایش عدم توافق با این افزایش اجاره توسط مستاجر و لیجاد یک مشتری جدید برای بنگاه داران این بنگاهی ها به این افزایش اجاره دامن می زنند که این موضوع رو هم می توان با افزایش مالیات بر بنگاههایی که اجاره نامه ای بیشتر از مثلا 5 درصد افزایش نرخ برای یک ملک در دو سال بنویسند تعیین کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
وقتی پفک و آدامس قیمت برای مصرف کننده داره و هر کسی نمیتونه برای اون هر قیمتی بزاره چرا برای اجاره براساس محل و قدمت ساختمان و.. قیمت گذاری نمیشه؟ الان هر کس هر قیمتی بخواد برای اجاره ملک میگذاره کنترل و نظارت بر مسکن مهم نیست؟ کنترل آموزش و پرورش مهم نیست؟ اینها موضوعاتی هستند که اگه شده دولت سوبسید هم بده نباید به حال خود واگذارشون کنه.
پویا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
تعرفه واردات خودرو %90 حاشیه امنی رو برای خودروسازان داخلی ایجاد کرده که مصرف کننده کم درآمد رو ناگزیر از خرید خودروی بی کیفیت داخلی ببینند و علاقه ای به بالا بردن کیفیت تولیدات خودشون نداشته باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
افزایش نرخ سود بانکی کاهش تولید مسکن ودرنتیجه رکود مسکن رادربی خواهد داشت واز طرفی تورم واقعی همان نرخ سود بانکی است نه نرخی که اقایان اعلام میکنند بنابراین مالکین شرایط اقتصادی زندگی خود را با سیاستهای دولتمردان هماهنگ میکنند وملک خودرا اجاره میدهد واین مالکین نیستند که اجاره رابالا میبرند بلکه سیاستها غلط دولت است وبنگاهای املاک هیچ نقشی در تعیین اجاره بها ندارندبرای برون رفت ازاجاره بها خود دولت بایستی چاره اندیشی کند یعنی ساختمان سازی بکندوبقیمت ارزان درااختیار واجدین شرایط قراردهددرغیر اینصورت بدتر ازاین نیز خواهد شدخدا بدر احمدی نزاد ببخشدوبیامرزد که مسکن مهر رابه وجود اورد وگرنه اجاره بها دوچندان میشد
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟