میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۸ زخمی در شلیک گلوله در مقابل مسجدی در فرانسه

کد خبر: ۷۰۸۶۹۵
| |
4012 بازدید
۸ زخمی در شلیک گلوله در مقابل مسجدی در فرانسهشبکه خبری اسکای نیوز عربی در خبری فوری بامداد دوشنبه اعلام کرد: هشت تن در شلیک گلوله افراد مسلح ناشناس در مقابل مسجدی در شهر « اوینیون» در جنوب فرانسه زخمی شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از این شکبه خبری، شاهدان عینی در این باره گفته اند که دو فرد مسلح در نزدیکی مسجد «رحمت» اقدام به تیراندازی کرده اند.
 
دادستان عمومی فرانسه ضمن رد کردن تروریست بودنی حادثه مسجد رحمت، تصریح کرد: هشت تن از جمله یک کودک در تیراندازی در برابر مسجدی در شهر اوینیون در جنوب شرق فرانسه زخمی شدند.
 
براساس گزارش دادستان کل فرانسه، شواهد موجود در محل حادثه، نشان می دهد که دستکم دو نفر در ساعت 22.30 دقیقه به وقت محلی، از خودرویی پیاده شدند و اقدام به تیراندازی کردند.
این نهاد قضایی اعلام کرد: وضعیت جسمی زخمی شدگان حادثه، وخیم نیست و براساس اطلاعات به دست آمده، مسجد هدف افراد مسلح نبوده است.
 
دادستان فرانسه با رد ماهیت تروریستی بودن حادثه، باردیگر تاکید کرد: تنها حادثه در خیابانی رخ داد که مسجد در آن قرار داشته است.
 
براساس گزارش شاهدان عینی، خودرویی که از آن شلیک شده است، حامل چهار مسلح نقاب دار بود.
 
تحقیقات پلیس برای کشف عاملان این حادثه همچنان ادامه دارد.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات