مواد لازم:
دوازده عدد فلفل آناهایم که زغالی و پوست کنده شدهاند
450 گرم پنیر چدار که نواری برش داده شده است
یک پیمانه شیر
یک پیمانه آرد چند منظوره
یک تخممرغ هم زده
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری روغن کانولا
نصف پیمانه آرد چندمنظوره برای پوشش
چیلی یک نوع فلفل بسیار تند است که طمع خاصی دارد. در برخی کشورها درون این فلفل را خالی میکنند و با مواد دیگری پر میکنند که به این غذاها نیز چیلی میگویند. در این ویدیو طرز تهیه چیلی رلینوس را با روش چار کردن میبینیم.در آشپزی چار کردن به روشی گفته میشود که ماده غذایی به اندازهای حرارت می بیند که روی آن بسوزد و سیاه شود این کار ممکن است روی گریل یا هنگام سرخ کردن یا کباب کردن انجام شود