ته چین؛

دستور پخت پتی ماهی سالمون

کد خبر: ۷۱۰۳۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲ 08 July 2017
تعداد بازدید : 374
کد خبر: ۷۱۰۳۰۸
|
۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲ 08 July 2017
|
6087 بازدید
 
مواد لازم:
دو قوطی 250 گرمی ماهی سالمون
یک پیاز متوسط خورد شده
سیر ریز شده به مقدار دلخواه
دو سوم پیمانه (پودر کراکر) آرد سوخاری
دو عدد تخم‌مرغ
یک چهارم پیمانه جعفری تازه خورد شده
یک قاشق غذاخوری خردل دیژون
بازدید 6087
پتی به غذاهایی مانند همبرگر گفته می‌شود که در آن مواد غذایی به شکل معمول دایره در آمده و سرخ می‌شوند. در این دستور پخت با پتی ماهی سالمون آشنا می‌شوید که با استفاده از پیاز داغ و تخم‌مرغ و پوشانده شدن در آرد سوخاری تهیه می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟