دولت، به دنبال ارتباط نزدیک با سپاه است

کد خبر: ۷۱۰۵۶۹
|
۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰ 09 July 2017
|
6100 بازدید
عضو دولت تدبیر و امید گفت: سیاست قطعی دولت این است که با سپاه به عنوان نهاد انقلابی ارتباط نزدیک داشته باشد.

به گزارش خبرآنلاین، محمود واعظی وزیر ارتباطات، در واکنش به تلاش تخریب کنندگان برای مقابل هم قرار دادن دولت و سپاه، گفت: هرکسی می خواهد تقابل بین دولت و سپاه به وجود بیاورد، باعث تضعیف کشور، آرمان های انقلاب و منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب می شود.

وی با بیان اینکه سیاست قطعی دولت این است که با سپاه به عنوان نهاد انقلابی ارتباط نزدیکی داشته باشد، افزود: دوره رقابت انتخاباتی به پایان رسیده است. ما خشنود نیستیم که در آن دوره این‌قدر موضوعات پیچیده و حساس شد، انشاءالله در دوره آینده چارچوب‎ها بیشتر رعایت شود.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه اظهار کرد: الان وقت رفاقت، همکاری و تفاهم است. از همه جریانات سیاسی و رسانه ها خواهش می کنم که زیر این آتش باد نزنند. انتخابات تمام شد و اکنون دوران الفت سیاسی است.

وی ادامه داد: دولت رویکرد الفت، نزدیکی، همکاری و تعامل را دنبال می کند و سیاستش این نیست که فقط با جریانات همسو تعامل کند. آقای رئیس جمهور بارها و بارها اعلام کرد «من رئیس جمهور همه ملت ایران هستم و آماده‌ام با همه احزاب و گروه ها و جریان ها کار کنم.»

عضو دولت تدبیر و امید درباره ضرورت راه اندازی شبکه اینترنتی-اختصاصی تلویزیونی برای طرح برنامه ها و دفاع از عملکردهای دولت گفت: کارکنان صدا و سیما بسیار شریف و خدوم هستند و رابطه خیلی خوبی با دولت دارند اما در دنیای امروز نمی توان انحصار را تحمل کرد.

وی با بیان اینکه دولت با بخش های غیرسیاسی صدا وسیما خیلی مشکل ندارد، بیان کرد: از گذشته یک تفکر سیاسی در صداوسیما وجود دارد که نوعی دیگر فکر می کند. این سلیقه های سیاسی وقتی اعمال می شود، مقداری انحصار بوجود می آید و شرایط عوض می شود.

واعظی اظهار کرد: تلاش ما این است که صدا و سیما رسانه ملی بشود، همانی که بارها و بارها مقام معظم رهبری بر آن تأکید داشتند، لذا می خواهیم رسانه ملی را جریانی و سیاسی و جناحی نکنند.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟