ته چین؛

شیره سفیدی که بعد از پخت روی سالمون پدید می‌آید، چیست؟

کد خبر: ۷۱۱۶۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
تعداد بازدید : 337
کد خبر: ۷۱۱۶۹۶
|
۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
|
8134 بازدید
بازدید 8134
برخلاف تصور بسیاری از شما آن چربی نیست بلکه نوعی پروتئین به نام آلبومین است که در سفیده تخم‌مرغ هم پیدا می‌شود. در ابتدا شفاف است اما حرارت آب آن را تبخیر می‌کند و تنها شیره سفید آن باقی می‌ماند. با اینکه خوردن آن هیچ زیانی ندارد اما می‌توانید با خواباندن سالمون در آب نمک به مدت نیم ساعت پیدایش این شیره را به حداقل برسانید.
اشتراک گذاری