گاوها به کمک درمان ایدز در انسان می‌آیند!

کد خبر: ۷۱۴۷۷۷
|
۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۴ 22 July 2017
|
4135 بازدید
در تازه‌ترین تحقیقات انجام شده مشخص شد که سیستم ایمنی گاوها مجموعه کاملی از آنتی بادی را تولید می‌کند که توانایی نابودی ۹۶درصد از انواع ویروس ایدز را دارد.

به گزارش ایسنا، از ریانووستی، دکتر دنیس بورتون از انستیتوی تحقیقاتی اسکریپس آمریکا در این باره گفت: آنتی بادی‌های گاو اغلب به شکل منحصربفردی ساخته شده‌اند و بهتر از آنتی بادی‌های مشابه انسان می‌توانند به نابودی کامل پیچیده‌ترین ویروس‌ها بپردازند.

وی افزود: این تحقیقات جدید شرایط لازم را برای تولید واکسن ایدز هموار می‌کند.

به گفته این ایمونولوژیست، در گذشته آزمایش‌های مشابهی برای یافتن آنتی بادی ایدز بر روی موش و میمون که ساختاری شبیه انسان دارند، انجام شد و همگی به شکست انجامید، اما مجموعه ای از چندین آنتی بادی رشد کرده در بدن گاوها، راه را برای درمان این بیماری آسان‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: علت اصلی را می‌توان ساختار آنتی بادی گاو دانست که شبیه  سیستم ایمنی انسان نیست و از سوی دیگر گاوها دائما مجبورند تا هنگام هضم غذا با ویروس‌ها مبارزه کنند و مانع از نفوذ میکروب‌ها به روده شوند. به همین خاطر بعضی از زنجیره‌های اسید آمینه برای از بین بردن ویروس‌ها از جمله ایدز در بدن گاوها حیاتی است.

تحقیقات دانشمندان به این موضوع کمک خواهد کرد که چگونه سیستم ایمنی بدن انسان را وادار کنند تا همانند گاوها آنتی بادی تولید کند و یا از آنتی بادی تولید شده در بدن گاو برای درمان ایدز در انسان استفاده کرد.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟