ته چین؛

دستور پخت پاستا پريماورای کدو سبز

کد خبر: ۷۱۷۳۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۷ 31 July 2017
تعداد بازدید : 138
کد خبر: ۷۱۷۳۷۸
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۷ 31 July 2017
|
5231 بازدید
مواد لازم:
یک پیمانه بروکلی
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پياز زرد
چهار حبه سير
دو عدد هویج
یک فلفل دلمه‌ای
یک پیمانه قارچ
یک پیمانه آب گوشت
یک قاشق غذاخوری آبليمو
یک قاشق غذاخوری خردل ديژون
نمک و فلفل به مقدار لازم
بازدید 5231
پاستا غذای معروف ایتالیایی است که در ایران بیشتر با نام ماکارونی که در حقیقت یک نوع پاستا خاص است مشهور شده است، پاستا را می‌توان به انواع مختلف تهیه کرد و پخت. در این ویدیو طرز تهیه پاستای کدوی پریماورا را میبینیم.
اشتراک گذاری