۴۴ کشته در تصادف دو قطار در مصر

کد خبر: ۷۲۰۶۸۴
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۱ 12 August 2017
|
3614 بازدید
منابع محلی مصری اعلام کردند: با ادامه عملیات بیرون کشیده شدن اجساد قربانیان برخورد دو قطار در اسکندریه مصر، شمار کشته ها به 44 تن رسید.

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه خبری«مصراوی»، براساس اعلام منابع پزشکی، شمار زخمی های این حادثه نیز به بیش از 170 نفر رسیده است.
منابع مصری اعلام کرده اند: امکان افزایش شمار کشته ها و زخمی ها وجود دارد.
 
 
 
پایگاه خبری الیوم السابع به نقل از منابعی در وزارت حمل و نقل مصر اعلام کرد: «هشام برکات» وزیر حمل و نقل ممکن است در پی این حادثه رئیس راه آهن مصر را برکنار کند.
 
مقام های مصری پس از این حادثه در بیمارستان های اسکندریه و مناطق اطراف حالت فوق العاده اعلام کردند.
شرکت راه آهن مصر اعلام کرده است راننده هر دو قطار زنده اند.
 
پس از این حادثه، دادستان کل مصر دستور بازجویی از مسئولان راه آهن و تحقیق در خصوص علت این حادثه را صادر کرد.
 
بعدازظهرجمعه دو قطار در منطقه «خورشید» اسکندریه به شدت با هم برخورد کردند .مقام های مصری هنوز دلیل برخورد این دو قطار را اعلام نکرده اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟