معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان در خصوص ساماندهی و جلوگیری از قاچاق سوخت گفت: به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت مراکز دپو و مراکز حمل باید به طور دقیق در کمیته جداگانهای بررسی شود.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری، میرشکاری در کارگروه مبادلات مرزی استان با اشاره به منشأ توزیع سوخت از سوی بخش دولتی و بخش خصوصی افزود: قاچاق سوخت به حوزه اقتصادی آسیب جدی وارد میکند، بطوریکه ماهیانه 250 میلیارد تومان درآمد مافیای سوخت در استان سیستان و بلوچستان است.
میرشکاری خواستار تشکیل کمیتهای متشکل از دستگاههای نظارتی با هدف ارائه راهکار و طرح مدیریتی از ورود سوخت به استان تا خروج از مرز ظرف 10 روز آینده شد.
وی ضمن تاکید بر کنترل گلوگاههای داخل و خارج از استان گفت: با نصب دستگاه «ایکس ری» در سه گلوگاه داخل جلوی قاچاق کالا گرفته می شود.
معاون استاندار با اشاره به درخواست تامین سوخت یارانهای لنجهای صیادی از سوی شیلات جنوب استان بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان با 250 هزار تن صید ماهی در سال 95 رتبه نخست کشور را در صید ماهی دارد و سیاست دولت در این زمینه حمایت از تولید از مزرعه تا کارخانه است.
وی افزود : به لنجهای دارای کارگر ایرانی که صید به مقدار کافی و عملکرد شفافی داشته باشند و در زمینه فعالیت آنان هیچ نقطه ابهامی وجود نداشته باشد، خدمات داده میشود.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار گفت: با تعریف مکانیسم کنترلی و نظارت دقیق میتوان به صیادان و کسانی که در زمینه تولید، اشتغال و ثروتاندوزی فعالیت میکنند، کمک کنیم.
وی افزود: هر لنجی فرمول نظارتی تعریف شده را رعایت کرد و دستگاههای نظارتی نیز عملکرد آن را تایید کنند، سوخت یارانهای آن تامین خواهد شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.