ته چین؛

روش قصابی نیم‌تنه گاو و گوساله

کد خبر: ۷۲۱۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 14 August 2017
تعداد بازدید : 15246
کد خبر: ۷۲۱۴۷۷
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 14 August 2017
|
33125 بازدید
بازدید 33125
گوشت گاو یکی از پرمصرف‌ترین گوشت‌ها است و در ایران نیز مصرف آن بسیار بالاست. اگر قرار باشد یک نیم تنه گاو یا گوساله را تکه تکه کرد، باید از کجا شروع کرد و چگونه تکه‌های استاندارد و مرسوم را جدا کرد؟ در این ویدیو روش قصابی نیم‌تنه گاو را با جزییات کامل فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری