اقتصاد در گذر زمان

از فوران یکی از چاه‌های نفت در سمنان تا اعلام تامین ۸۲ درصدی نیاز کشور به تولیدات کشاورزی از داخل کشور

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی ششمین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
کد خبر: ۷۲۵۳۲۴
|
۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰ 28 August 2017
|
5563 بازدید
به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی ششمین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

6  شهریور 1307، يكي از چاه هاي نفت خوريان واقع در سمنان فوران كرد.

6 شهریور 1314، عهدنامه اقامت، تجارت و دریانوردی بین ایران و شوروی منعقد شد.

6 شهریور 1332، لايحه خريد يك ميليون دلار ساز وبرگ مورد نياز ارتش از امريكا به تصويب مجلس شوراي ملي رسيد.

6 شهریور 1335، نخستین هواپیمای شرکت لوفت‌ هانزای آلمان وارد کشور شد. 

6 شهریور 1336، سرتیپ ضرغام، وزیر گمرکات، تاسیسات گمرک خسروی را افتتاح کرد.

6 شهریور 1342، هیات وزیران آئین‌ نامه اجرایی قانون ملی شدن جنگل‌ ها را تصویب کرد.

6 شهریور 1347، امام خميني (ره)  باصدور فتوايي با پرداخت زكات و ساير صدقات به مبارزين فلسطيني موافقت كردند.

6 شهریور 1351، رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی به علت پایین بودن دستمزد و مزایا از بامداد امروز دست به اعتصاب زدند. برای حمل و نقل مسافرین هشتصد راننده ارتشی در شرکت واحد مشغول به کار شدند.

6 شهریور 1353، دولت اعلام كرد به دليل شرايط نامساعد زندگي در عراق تاكنون بيش از 70 هزار كرد عراقي به ايران پناهنده شده اند و دولت براي تأمين زندگي آنان تاكنون 650 ميليون تومان هزينه كرده است.

6 شهریور 1354، نتایج یک آمارگیری از کارکنان وزارتخانه‌ ها و دستگاه‌ های دولتی در برخی جراید منتشر شد. براساس این آمار وزارت بازرگانی با داشتن فقط 134 پرسنل دارای کمترین کارمند بوده و وزارت آموزش و پرورش با داشتن 164 هزار و 509 نفر کارمند و معلم دارای بیشترین پرسنل بوده است. آمار منتشر شده همچنین حاکی است که بعد از آموزش و پرورش، وزارت راه و ترابری با 19 هزار و 506 نفر پرسنل پر عده ‌ترین وزارتخانه شناخته شده است. در آمار یاد شده که از سوی سازمان امور اداری و استخدامی کشور منتشر شده آخرین آمار کارکنان ادارات تا پایان سال 1353 به این شرح اعلام شده است: نخست ‌وزیری 7 هزار و 639 نفر، وزارت مسکن و شهرسازی هزار و 125 نفر، وزارت نیرو هزار و 789 نفر، وزارت تعاون و امور روستاها 6 هزار و 147 نفر، وزارت اطلاعات و جهانگردی هزار و 579 نفر، وزارت صنایع و معادن هزارو 20 نفر و وزارت پست و تلگراف و تلفن 9 هزار و 433 نفر. در این گزارش ذکر شده است که جمعیت ایران 33 میلیون نفر است که از این تعداد حتی یک میلیون نفر هم در دستگاه ‌های دولتی شاغل نیستند.

6 شهریور 1357، كاركنان بانك مركزي اعلام كردند در سال 1356، از سوي 177 نفر از مقامات رژيم طاغوت جمعاً دو ميليارد دلار ارز از كشور خارج شده است.

6 شهریور 1375، امروز رسماً از سوي وزارت كشاورزي اعلام شد 82 درصد نياز كشور به توليدات كشاورزي از داخل كشور تأمين مي شود.


منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟