ته چین؛

تکنیک برش یک مرغ کامل

کد خبر: ۷۲۹۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۷ 12 September 2017
تعداد بازدید : 99
کد خبر: ۷۲۹۴۳۵
|
۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۷ 12 September 2017
|
8916 بازدید
|
۱
 
 
 
 

 

بازدید 8916
۱
معمولا برای پختن مرغ باید ابتدا آن را قطعه قطعه کرده و برش های منظم در آن ایجاد کرد، تکنیک برش مرغ یکی از مهارت های پایه ای آشپزی است. در این ویدیو تکنیک بریدن مرغ کامل را فرا می‌گیریم.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
واقعا خسته نباشید.
خیلی پربار بود
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟