معاون برنامهریزی و توسعه شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: والدین میتوانند با استفاده از بارکدخوان گوشی تلفن همراه خود و QR Code درج شده بر روی برچسب سرویس مدارس از مجاز و غیرمجاز بودن آنها آگاه شوند.
رضا قاضی معاون برنامهریزی و توسعه شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: سرویس مدارس مجوز فعالیت خود را از آموزش و پرورش دریافت میکنند و سپس رانندگان سرویس مدارس به سازمان تاکسیرانی ارجاع میشوند و در صورت تأیید صلاحیت جسمی خود و خودرو و ارائه برگه عدم سوء پیشینه و اعتیاد و آموزش دورههای رانندگی میتوانند مجوز سرویس مدارس را از تاکسیرانی اخذ کنند.
وی افزود: برای سال تحصیلی جدید، ۱۶ هزار و ۱۰۰ سرویس مدارس ثبت نام کردند که در این میان تعدادی تایید شدند و تعدادی هم در حال بررسی هستند.
معاون برنامهریزی و توسعه شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران عنوان کرد: خودرو رانندگان سرویس مدارس باید معاینه فنی و بیمه شخص ثالث برای سرنشینان داشته باشد، همچنین برای خودروهای شخصی که به عنوان سرویس مدارس فعالیت دارند، داشتن بیمه خودروهای عمومی اجباری است.
قاضی بیان کرد: مقرر شده تا در سالهای آینده خودرو پیکان از چرخه سرویس مدارس حذف شود و رانندگانی که سواری پیکان دارند، نمیتوانند به عنوان سرویس مدارس فعالیت کنند.
معاون برنامهریزی و توسعه شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران اذعان کرد: برچسبهای سرویس مدارس در حال توزیع است و با این برگهها رانندگان سرویس مدارس میتوانند در ساعاتی که دانش آموزان را جابه جا میکنند، در محدوده زوج و فرد وارد شوند و با تدابیری که اتخاذ شده جریمه هم نمیشوند.
وی با اشاره به درج بارکد بر روی برچسب سرویس مدارس بیان کرد: داشتن برچسب سرویس مدارس در سال ۹۶ اجباری است و نداشتن آن به معنای غیرمجاز بودن سرویس مدارس است.
معاون برنامهریزی و توسعه شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران عنوان کرد: بارکد درج شده بر روی برچسب سرویس مدارس، اصالت خودرو و راننده را تایید میکند و پلیس و دستگاههای نظارتی از این طریق مطلع میشوند که برچسب جعلی نیست.
قاضی در پایان اظهار داشت: والدین میتوانند با استفاده از گوشی تلفن همراه خود از QR Code درج شده بر روی برچسب سرویس مدارس عکس بگیرند و به وسیله بارکدخوان گوشی از مجاز و غیرمجاز بودن سرویس مدارس فرزندان خود آگاه شوند.