کیهان: برای لاریجانی در جماران تله گذاشتند

کد خبر: ۷۳۳۶۰۳
|
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹ 26 September 2017
|
9804 بازدید
|
۸
روزنامه کیهان به انتشار عکس هم‌نشینی علی لاریجانی و رییس دولت اصلاحات در حسینیه جماران واکنش نشان داد.

این روزنامه در ستون اخبار ویژه خود نوشت: «صحنه‌آرایی برای ممنوعیت‌زدایی از سران فتنه نمی‌تواند سابقه خیانت آنها را به فراموشی بسپارد.

چند روز پیش برنامه وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله راستی‌ کاشانی در حسینیه جماران برگزار شد که روسای صداوسیما و مجلس نیز در این مراسم شرکت کردند اما با تله‌گذاری برخی مرتبطان فتنه‌گران، آقایان علی‌عسکری و علی لاریجانی برای لحظاتی در کنار خاتمی نشستند که همین سوژه کانال‌ها و سایت‌های وابسته به فتنه‌گران شدند تا چنین القا کنند که حساسیت نظام نسبت به خط قرمز فتنه کاهش پیدا کرده است.

این القای موذیانه در حالی است که رهبر معظم انقلاب بارها، به اعتبار حرمت‌شکنی و ظلم انجام گرفته در فتنه سال ۸۸ و ایراد اتهام خائنانه خیانت در امانت رای مردم تصریح کرده‌اند که فتنه خط قرمز نظام است. ملت مومن و انقلابی نیز با راهپیمایی ۹ دی نشان دادند که دلشان با عوامل آشوب‌های نیابتی صاف نمی‌شود.»

کیهان در ادامه آورده است: «در عین حال برخی گزارش‌ها حاکی است که در اتفاق روز مراسم وداع با پیکر مرحوم راستی‌ کاشانی، صحنه‌سازی و شیطنت صورت گرفته است. جهان‌نیوز در این زمینه به نقل از شاهدان عینی می‌نویسد که خاتمی در کنار سیدحسن خمینی حضور داشت. آقای عسکری رئیس سازمان صداوسیما که وارد حسینیه شد، مسئول ویژه استقبال از مسئولان در حسینیه جماران به استقبال رفت. در حالی‌ که آقای عسکری می‌خواست به میان جمعیت برود او را به سمت همان دالان داربستی پوشیده شده از پارچه‌سیاه‌های محرم برد. سیدحسن هم به آن مسئول انتظامات اشاره‌ای کرد که مهمان ویژه را به جایگاه ویژه هدایت کند. بالاخره آقای عسکری به آن دوراهی انتهای دالان رسید و مواجه شد با استقبال ویژه سیدحسن خمینی که یک ‌جا میان خودش و سیدمحمد خاتمی برای رئیس صداوسیما خالی کرده بود. برایم جالب بود که ببینم رئیس رسانه‌ای که یک فریم از خاتمی تصویر پخش نمی‌کند چه عکس‌العملی نشان می‌دهد. آقای عسکری خودش را متمایل کرد که به سمت چپ برود که برخی افراد سیاسی نشسته‌اند اما سیدحسن به‌ شدت اصرار کرد که اینجا تشریف بیاورید...

البته معلوم بود که رئیس صداوسیما خیلی معذب و ناراحت اما در نهایت ناراحتی ادب و لبخند روی لبش را حفظ می‌کرد و البته یک کلمه هم با دو تا سید صحبت نکرد.»

کیهان در ادامه درخواستی را از روسای مجلس و سازمان صدا و سیما داشت: «در هر صورت آن چه از آقایان عسکری و لاریجانی به عنوان مسئول نظام جمهوری اسلامی انتظار می‌رود، تاکید بر مرزبندی با فتنه و سران آن - از جمله خاتمی - است و برای زدودن آثار شیطنت رسانه‌های وابسته به فتنه‌گران لازم است این اظهار برائت و انزجار صراحتا اعلام شود.»

این روزنامه در بخش دیگری از این نوشته سیدمحمد خاتمی را دچار «گرفتاری خودساخته» خواند و نوشت: «خاتمی، با این قبیل رفتارهای تله‌گذارانه و شیادانه وی و هم‌شبکه‌هایش برطرف نمی‌شود. حداقل کاری که او باید بکند ابراز ندامت و عذرخواهی صادقانه از نظام و مردم است. معمای پیچیده‌ای نیست که نشود فهم کرد. خاتمی چندین بار در محافل خصوصی و حتی در دیدار با برخی فعالان دانشجویی تصریح کرده است که می‌دانست تقلب مورد ادعا در انتخابات سال ۸۸ واقعیت ندارد.

او یا باید تکذیب کند که بارها در دیدارهای خصوصی و محفلی چندین و چند بار به دروغ بودن ادعای تقلب اذعان کرده، که نمی‌تواند. چون هم شاهدان اذعان او فراوان و متعدد هستند و هم در آن صورت باید تقلب ۱۱ میلیون رایی را ثابت کند. یا این که بر اساس اعتراف درست خود، به مردم توضیح دهد برای چه کتمان شهادتی به این مهمی کرده، بلکه بر خلاف علم خود، سردسته مدعیان تقلب و تحریک‌کنندگان مردم به آشوب شده و آن خسارت عظیم را که موجب دشمن‌شاد شدن ملت ایران شد، کلید زده است؟

خاتمی البته تا امروز شجاعت نداشته که یکی از دو گزینه فوق را در پیش گیرد. او چاره‌ای جز ابراز پشیمانی و عذرخواهی ندارد. اما چیزی که کم دارد، حریت و شجاعت جبران خیانت است. او در جرگه‌ای قرار گرفت که خط قرمز جمهوری اسلامی است؛ چرا که رای مردم و جمهوریت همانند اسلامیت، خط قرمز نظام است که اگر شورش‌طلبی و یاغی‌گری در برابر رای مردم خط قرمز نباشد، دیگر مردم‌سالاری وجود نخواهد داشت.»

این روزنامه در پایان آورده است: «گفتنی است پیش از این کرباسچی، دبیر کل حزب اشرافی کارگزاران، با اسم بردن از لاریجانی، خواستار سربازگیری از اردوگاه رقیب شده بود.

کرباسچی در سال پیش ضمن صحنه‌آرایی در مراسم روضه‌خانه قدرت علیخانی، وزیر اطلاعات را کنار خاتمی نشاند و بلافاصله، تصویر این اتفاق را در فضای مجازی منتشر کرد.»
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۷
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
کیهان هم به جای مسائل مهمتر به یک مساله جناحی همیشه اهمیت بیشتری میده حسین آقا کوتاه بیا ببم!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
تله گذاري تراوش تفكرات كيهانيست، لاريجاني نه بچه است و نه نا پخته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
آقایون هر چه زودتر از تله بفرمایید بیرون و اعلام برائت کنید وگر نه ، هر چی دیدین از چشم خودتون دیدین .
کریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
این تله نیست بلکه افتخار است.اگر راست می گویید درباره آقای خاتمی و آقای شریعتمداری یک نظر سنجی بی طرف برگزار کنید
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
دنبال سوژه میگرده کیهان
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
من هم با نظر آقای کریمی موافقم. اگر میخواهید واقعاً بدانید که مردم چگونه فکر میکنند، نترسید یک نظر سنجی بر گزار کنید تا ببینید که مردم کدام طرفی هستند.
لذا بی جهت از طرف مردم صحبت نکنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
تله كيان است براي افراد نظر سنجي تابناك بذاره ببينه مردم كدام فرد را در ايران محبوبتر ميدانن
بهشتی روی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۵
جناب آقای شریعتمداری شما تلاش می کنید که انقلابیون شناسنامه دار را با برچسپ فتنه از انقلاب بیرون کنید تا فضای بیشتری برای نشستن بر روی سفره انقلاب داشته باشید.
اقای شریعتمداری شما دارید خط قرمز برای انقلابی تعریف می کنید که نمایندگان مجلس و حتی ریس جمهور آن را جناب سید محمد خاتمی با رای ملت انتصاب می کند، حال اگر انقلاب را متعلق به همه ملت ایران میدانید کلاه خود را قاضی کنید: شما مقبولیت بیشتری در بین ملت دارید یا جناب سید محمد خاتمی؟ به بیانی دیگر شما خط قرمز سلیقه عموم مردم هستید یا جناب سید محمد خاتمی؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟