استاد بزرگ شطرنج ایران با شرکت در مسابقات شطرنج غرب آسیا در یمن می‌توانست جواز حضور در این مسابقات را کسب کند، اما به دلیل عدم همکاری یمن از این رقابت‌ها بازماند.
استاد بزرگ شطرنج ایران بامداد امروز (چهارشنبه) کشورمان را برای شرکت در مسابقات جام جهانی شطرنج به مقصد روسیه ترک کرد.
به گزارش فارس، احسان قائم‌مقامی ششمین حضور خود در مسابقات جام جهانی شطرنج را تجربه می‌کند.
وی در مرحله اول به مصاف استاد بزرگ روسیه یوگنی نایر با درجه بین‌المللی 2666 خواهد رفت و در صورت پیروزی در مجموع دو دیدار به مرحله دوم این مسابقات صعود می‌کند.
در این مسابقه استاد بزرگ روسیه کنستانتین لاندا مربی تیم ملی شطرنج ایران قائم مقامی را همراهی می‌کند.
جام جهانی شطرنج روسیه با حضور 128بازیکن برتر جهان از 29 آبان ماه در کانتی مانسیسک روسیه آغاز می‌شود و 24 آذرماه به پایان می‌رسد.
قائم مقامی با خواست کرسان ایلیومژینوف رئیس فدراسیون جهانی شطرنج اجازه حضور در این مسابقات را به دست آورد.
استاد بزرگ شطرنج ایران با شرکت در مسابقات شطرنج غرب آسیا در یمن می‌توانست جواز حضور در این مسابقات را کسب کند، اما به دلیل عدم همکاری یمن از این رقابت‌ها بازماند.
نامه نگاری‌های فدراسیون شطرنج ایران به رئیس فدراسیون جهانی شطرنج سبب شد ایلیومژینوف با استفاده از سهمیه شخصی خود با حضور قائم مقامی در مسابقات جام جهانی موافقت کند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین