واکنش استیلی به ادعای سرمربی تیم ملی:
تفکر ایشان اینطوری است و کاری نمی‌توان کرد و باید به نظر او احترام گذاشت. اگر مربی بزرگ باشد هیچ وقت از اظهارنظر مخالفش نمی‌ترسد و فکر نمی‌کند کسی برایش مشکل درست می‌کند. مربی بزرگ کسی است که بتواند حاشیه‌ها را جمع‌وجور کند.
صحبت‌های افشین قطبی، سرمربی تیم ملی در برنامه این هفته 90 درباره انتخاب دستیار ایرانی باعث دلخوری بعضی از مربیان شده است.
به نوشته حیات نو؛ قطبی که سابقه همکاری با حمید استیلی و افشین پیروانی را دارد صراحتا اعلام کرد من خاطره خوبی از کارکردن با مربیان ایرانی ندارم چون حاشیه درست می‌کنند.
در حالی که به نظر می‌رسد منظور او بیش از همه متوجه حمید استیلی بوده، سرمربی استیل‌آذین در گفت‌وگویی نسبت به اظهارات اخیر قطبی واکنش نشان داده و پاسخ سرمربی تیم ملی را می‌دهد.
خبر دارید قطبی علیه شما صحبت کرده و گفته خاطره خوبی از کارکردن با دستیار ایرانی را ندارد؟
این نظر لطف قطبی بوده. او به پیشنهاد من به ایران و فوتبال ما آمد، ایشان که شناختی از فوتبال ایران نداشت. شاید من تنها مربی‌ای ‌باشم که سرمربی تیمم را انتخاب کردم و مسئولان باشگاه به پیشنهاد من قطبی را به پرسپولیس آوردند! چون هدف ما موفقیت و قهرمانی پرسپولیس بود.
فکر می‌کنید چرا قطبی تا این اندازه به مربیان ایرانی بدبین است؟
تفکر ایشان اینطوری است و کاری نمی‌توان کرد و باید به نظر او احترام گذاشت. اگر مربی بزرگ باشد هیچ وقت از اظهارنظر مخالفش نمی‌ترسد و فکر نمی‌کند کسی برایش مشکل درست می‌کند. مربی بزرگ کسی است که بتواند حاشیه‌ها را جمع‌وجور کند.
قطبی چرا از همان اول با شما رابطه خوبی نداشت و این رابطه هیچ وقت درست نشد؟
ایشان گفتند به دستیار ایرانی اعتقاد ندارد و تمایلی به کار کردن با مربی ایرانی ندارد، شاید به خاطر همین با ما هم رابطه خوبی نداشت که چندان مهم نیست. حالا که قطبی می‌خواهد با مربیان غیرایرانی کار کند بگذارید آزاد باشد و خودش انتخاب کند.
از وضعیت استیل‌آذین بگویید، از شرایط اردو در امارات راضی هستید؟
ما تمرینات خوبی را در شرایط متفاوت و محیطی جدید انجام دادیم و با در اختیار داشتن اکثر نفرات و اضافه شدن نیکبخت به تیم اوضاع استیل‌آذین رضایت‌بخش است.
به حضور نیکبخت اشاره کردید. شرایــط او را در این چنــد روز چطور دیدید؟
علیرضا آمده که خودش را اثبات کند. او با جدیت تمرین می‌کند و دل به کار بسته. نیکبخت شرایط خوبی دارد. این بستگی به تلاش و پشتکار او دارد که چه زمانی آماده بازی شود، اگر آمادگی‌اش مطلوب باشد، مقابل استقلال اهواز بازی می‌کند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین