یک متخصص طب ایرانی گفت: لقمههای کوچک و نان نرم تازه نیز یکی از عواملی است که تمایل کودکان را بهسمت صبحانه تقویت میکند, در بسیاری از کودکان مصرف نان، کره و مربای آلبالو اشتهای آنها را باز میکند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، ارمغانسادات کیهانمهر درباره اهمیت خوردن صبحانه در ایام مدرسه اظهار کرد: خوردن صبحانه با تنظیم قند خون نقش بسیار مهمی در سطح هوشیاری، تمرکز و یادگیری دروس دارد.
وی افزود: والدین، کودکان و نوجوانان را زودتر بیدار کنند تا فرصتی حاصل شود تا اشتهای آنها انگیخته شود و صبحانه میل کنند، مصرف نان و کره و مربا، نان و کره و عسل، نان و پنیر و گردو و نان و تخممرغ ... میتوانند پیشنهادهای مناسبی برای صبحانه کودکان باشند.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: سفرهای آماده با حضور پدر و مادر و سایر اعضای خانواده یقیناً یکی از مهمترین عواملی است که کودک را بهسمت صبحانه سوق میدهد.
نان، کره و مربای آلبالو اشتهای کودکان را باز میکندکیهانمهر گفت: لقمههای کوچک و نان نرم تازه نیز یکی از عواملی است که تمایل کودکان را بهسمت صبحانه تقویت میکند, در بسیاری از کودکان مصرف نان، کره و مربای آلبالو اشتها را باز میکند.
وی اضافه کرد: اگر کودک یا نوجوان بدون صبحانه به مدرسه رفت، خوراکی زنگ اول کودک را در حکم صبحانه فرض کنید, پس گذاشتن موادی مانند لواشک، ذرت بوداده، شکلات، آبمیوههای پاکتی و ... مناسب نیستند, کیک با مواد نگهدارنده و آبمیوه مساوی با یک صبحانه سالم نیست.