یک متخصص بیماریهای عفونی برای جلوگیری از ابتلای زائران اربعین حسینی به بیماریهای های عفونی توصیههایی را ارائه کرد.
به گزارش میزان، اربعین محسن شیرازی گفت: به منظور پیشگیری از بیماریهای عفونی، زائران اربعین حسینی باید به برخی توصیههای ایمنی عمل کنند.
وی افزود: بدون شک با در نظر گرفتن برخی موارد، زائران میتوانند پیاده روی بدون خطری را پشت سر گذارند.
این متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به لزوم توجه زائران اربعین به آبهای آشامیدنی مصرفی تصریح کرد: زائران اربعین باید در طول سفر به کشور عراق از آب آشامیدنی سالم و بسته بندی استفاده کرده و خوردن یخهای باز پرهیز کنند.
شیرازی با تاکید بر اینکه بهتر است زائران از مصرف سبزی و سالاد در ایام پیاده روی اربعین خودداری کنند خاطرنشان کرد: بهتر است زائران در ایام پیاده روی اربعین از خوردن سبزی خام خودداری کرده و توجه داشته باشند که میوه نشسته نیز نخورند.
وی شستن دستها قبل از خوردن غذا در ایام اربعین حسینی را الزامی دانست و بیان کرد: زائران اربعین حسینی باید قبل از صرف غذا دستهای خود با صابون بشویند، زیرا این کار در پیشگیری از بیماریهای اسهالی تاثیرگذار است.