ته چین؛

دستور پخت بال مرغ سوخاری

کد خبر: ۷۴۴۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۰ 04 November 2017
تعداد بازدید : 839
کد خبر: ۷۴۴۰۴۷
|
۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۰ 04 November 2017
|
10647 بازدید

مواد لازم:
900 گرم بال مرغ
نمک و فلفل هر کدام سه چهارم قاشق چای‌خوری
سه قاشق غذاخوری آرد چند منظوره یا نشاسته ذرت

بازدید 10647
مرغ سوخاری که ترکیبی از مرغ، آرد و ادویه میباشد به طرق مختلفی در دنیا آماده میشود. اولین نوع آن در اسکاتلند تولید می‌شده، ولی شکل مدرن آن ار زمان جنگ داخلی آمریکا شهرت یافت. در این ویدیو از فر به جای ماهیتابه یا دستگاه سرخ کن استفاده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟