ته چین؛

طرز تهیه برگر ماهی سالمون

کد خبر: ۷۴۴۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۴ 07 November 2017
تعداد بازدید : 116
کد خبر: ۷۴۴۹۸۱
|
۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۴ 07 November 2017
|
6202 بازدید

مواد لازم:
1.13 کیلوگرم فیله سالمون بدون پوست و بدون استخوان
دو عدد تخم مرغ هم زده شده
دو سوم پیمانه جعفری خوردشده
یک چهارم پیمانه پیازچه خورد شده
دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک دوم پیمانه پودر سوخاری
یک قاشق غذاخوری چاشنی غذای دریایی
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک دوم پیمانه ماست
2 قاشق غذاخوری مایونز کم چرب
دو قاشق غذاخوری جعفری ریز خورد شده
دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز خورد شده
یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
یک هشتم قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
هشت عدد نان بریوش نصف شده و تست شده
دو پیمانه شابانک تازه

بازدید 6202
ماهی سالمون یکی از مقوی ترین و محبوب‌ترین ماهی‌های دریای است. در این ویدیو با چگونگی تهیه برگر از این ماهی‌ها به همراه سسی خوش مزه برگرفته از انواع سبزیجات و لیموی ترش آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟