مواد لازم:
فیلههای ماهی تیلاپیا (450 گرم)
دو حبه سیر
چهار قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
یک چهارم پیمانه آب لیمو شیرازی تازه
یک چهارم پیمانه روغن زیتون فرابکر
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید تقطیر شده
دو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی تازه
یک و نیم قاشق غذاخوری عسل
سیر خورد شده
نصف قاشق چایخوری زیره سبز
نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
یک قاشق چایخوری چاشنی غذای دریایی
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری یا به مقدار دلخواه سس فلفل تند
یک بسته (226 گرم) خامهترش کمچرب
نصف پیمانه هم سس آدوبو ساخته شده از فلفلهای چیپوتله
دو قاشق غذاخوری هم آب لیمو شیرازی تازه
دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
یک چهارم قاشق چایخوری زیره سبز
یک چهارم قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری چاشنی غذای دریایی
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
سه عدد گوجهفرنگی رسیده
یک دسته گشنیز تاز
یک کلم کوچک
دو لیمو شیرازی
یک بسته نان ترتیلا