آخرین خبربارسلونا با شکست سویا به رتبه دوم لالیگا رسید
0 دیدگاه0 بازدید ثبت‌شدهاقتصادی

وزیر انرژی روسیه اعلام کرد:

ذخایر انبارها کاهش یافت

وزیر انرژی روسیه گفت: در حال حاضر، به طور مداوم شاهد کاهش ذخایر انبارها بوده و نوسانات کاهش یافته است؛ ضمن اینکه همچنان، تقاضا هم از رشد مناسبی برخوردار است.

وزیر انرژی روسیه گفت: در حال حاضر، به طور مداوم شاهد کاهش ذخایر انبارها بوده و نوسانات کاهش یافته است؛ ضمن اینکه همچنان، تقاضا هم از رشد مناسبی برخوردار است.

به گزارش مهر به نقل از گاردین، الکساندر نواک، وزیر نفت روسیه در بیانیه خود به خبرنگاران گفت: جهت‌گیری مثبت بازار، ناشی از آمارهایی است که از اصول اقتصادی خوب بازار حکایت دارد.

وزیر انرژی روسیه افزود: ما به طور مداوم، شاهد کاهش ذخایر انبارها، کم شدن قابل توجه نوسانات هستیم؛ بنابراین رشد خوب تقاضا در بازار هم، رخ داده است.

نواک گفت: هر چند برای اینکه به هدف خود نسبت به توازن دوباره بازار برسیم، باید به تلاش‌های مشترک در سال ۲۰۱۸ ادامه داده و راهکاری هماهنگ برای آن داشته باشیم.

وی اظهار داشت: هم مصرف‌کنندگان و هم تولیدکنندگان منتظرند ببینند ما امروز چه چیزی را اعلام می‌کنیم؛ به همین دلیل امیدوارم که به یک جمع‌بندی مشترک برسیم.

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

دیدگاه‌ها (0)

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید