کاهش قیمت نفت با افزایش تولید فرآورده های نفتی آمریکا

روز چهارشنبه قیمت نفت کاهش یافت. این در حالی است که در اواخر روز سه شنبه، قیمت نفت افزایش یافته بود و به بشکه ای ۶۲.۸۶ دلار رسید. دلیل کاهش قیمت نفت، افزایش موجودی محصولات فرآوری شده ی نفتی در آمریکا عنوان شده است. گفته می شود که افزایش ذخایر این محصولات نشانه ی عدم تمایل بازار به افزایش میزان تقاضا است.
کد خبر: ۷۵۲۹۲۰
|
۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۲ 06 December 2017
|
4194 بازدید

روز چهارشنبه قیمت نفت کاهش یافت. این در حالی است که در اواخر روز سه شنبه، قیمت نفت افزایش یافته بود و به بشکه ای ۶۲.۸۶ دلار رسید. دلیل کاهش قیمت نفت، افزایش موجودی محصولات فرآوری شده ی نفتی در آمریکا عنوان شده است. گفته می شود که افزایش ذخایر این محصولات نشانه ی عدم تمایل بازار به افزایش میزان تقاضا است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، امروز قیمت آتی نفت خام برنت بین الملل، نسبت به قیمت بسته شده در اواخر روز سه شنبه ۶ سنت کاهش یافت و این نفت در بازار بشکه ای ۶۲.۸۰ دلار معامله شد، این در حالی است که معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت با ۲۲ سنت کاهش، بشکه ای ۵۷.۵۰ دلار صورت گرفت.

 کاهش قیمت نفت با افزایش تولید فرآورده های نفتی آمریکا

به گفته ی معامله گران بازار نفت، قیمت نفت در حالی امروز کاهش یافت که دیشب گزارش موسسه ی نفت آمریکا بیان داشته بود که در هفته ی منتهی به ۱ دسامبر، موجودی بنزین آمریکا و همچنین مجموع ذخیره ی سوخت دیزلی موتور و سوخت گرمایشی این کشور، به ترتیب ۹.۲ و ۴.۳ میلیون بشکه افزایش داشته است. همچنین، معامله گران بازار نفت اذعان کرده اند که افزایش موجودی سوخت در آمریکا نشانه ی عدم تمایل بازار براي افزایش میزان تقاضا بوده است و این امر به نوبه ی خود باعث کاهش ۵.۵ میلیون بشکه ای ذخایر نفت خام آمریکا و رسیدن آن به مجموع ۴۵۱.۸ میلیون بشکه شده است.

تمدید قرارداد کاهش تولید اوپک تا پایان سال ۲۰۱۸ توسط اعضای این نهاد و برخی کشورهای غیر عضو، باعث افزایش ۴۰ درصدی قیمت نفت برنت از ماه ژوئن سال جاری شده است. نسبت به اوایل سال ۲۰۱۶، قیمت نفت برنت ۱۳۰ درصد افزایش یافته است. لازم به ذکر است که قیمت نفت در اوایل سال ۲۰۱۶ به کمترین حد خود از سال ۲۰۰۳ میلادی رسیده بود. در خصوص تاثیراتی که کاهش عرضه و افزایش تقاضا در سال آینده می تواند داشته باشد بانک مریل لینچ آمریکا بیان کرده است که '' تقاضای بالا و کاهش عرضه باعث می شود که قیمت نفت خام برنت تا اواسط سال ۲۰۱۸ میلادی به بشکه ای ۷۰ دلار افزایش یابد''.

لازم به ذکر است که در روز ۳۰ ام نوامبر، اعضای اوپک به همراه کشورهای غیر عضو به رهبری روسیه توافق کردند که تا پایان سال آتی میلادی تولید نفت را کاهش دهند. با توجه به نگرانی های مطرح شده توسط روسیه در خصوص افزایش شدید و غیر منتظره ی قیمت نفت، و همچنین امکان استخراج بیشتر نفت شل توسط آمریکا با کاهش تولید نفت اوپک، اوپک و کشورهای خارج از این نهاد توافق کردند که امکان خروج از این قرارداد در صورت افزایش چشمگیر تقاضا و بالارفتن بی رویه ی قیمت نفت وجود داشته باشد.

گفته می شود یکی از دلایلی که ممکن است موجب شود تلاش های اوپک و روسیه در رابطه با کاهش عرضه ی نفت و افزایش قیمت ها بی ثمر بماند افزایش تولید نفت توسط آمریکا است. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده، تولید روزانه ی نفت آمریکا با افزایشی ۱۵ درصدی از اواسط سال ۲۰۱۶ به مجموع ۹.۶۸ میلیون بشکه رسیده است. این تعداد، به مجموع تولید روزانه ی نفت روسیه و عربستان که از بزرگترین تولید کنندگان نفت هستند نزدیک است.

افزون بر این، به گفته ی گئورگی اسلاوف، یکی از دلالان کالاهای نفتی، کاهش عملکرد اقتصادی و بازدهی ظرفیت پالایشی در سه ماهه ی نخست سال ۲۰۱۸ میلادی می تواند به نوبه ی خود باعث کاهش تقاضا و قیمت نفت شود. به اعتقاد اسلاوف، عملکرد کلی اقتصادی برخی از کشورهای عمده ی مصرف کننده ی نفت رو به کاهش است و در ماه ژانویه و فوریه ی سال آینده ی میلادی شاهد کاهش بازدهی ظرفیت پالایشی خواهیم بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟