مواد لازم
برای مرینیت
یک چهارم پیمانه گشنیز تازه
یک حبه سیر
یک چهارم یک فلفل هالاپینو
دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
یک و نیم قاشق غذاخوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چایخوری هم پودر چیلی چیپوتله
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای سالسا
یک گوجهفرنگی متوسط
یک عدد پیاز شیرین کوچک
دو قاشق چایخوری گشنیز تازه ریز خورد شده
نصف یک فلفل هالاپینو
یک حبه سیر
یک عدد لیمو شیرازی
یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریایی
برای سبزیجات گریل شده:
یک پیاز شیرین
یک عدد فلفل دلمهای قرمز
نصف قاشق چایخوری سیر ریز خورد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
برای مایونز لیمویی
نصف پیمانه سس مایونز
دو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی
مواد ساندویچ
450 گرم فیله مرغ
دو عدد انبه
پنیر مونتری جک به میزان دلخواه
روشهای متعددی برای مزهدار کردن گوشت مرغ قبل از فرایند گریل وجود دارد. در این ویدیو با یک مرینیت جدید و خوش مزهای برای طعمدار کردن فیله های مرغ آشنا میبینید و سپس نحوه تزیین و اضافه کردن سبزیجات به مرغهای گریل شده را یاد میبینید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.