مواد لازم
یک چهارم قاشق چایخوری پودر چیلی چیپوتله
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
استیک سیرلوین 170 گرم
چهار قاشق چایخوری روغن زیتون
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
دو قاشق غذاخوری سرکه قرمز
یک قاشق غذاخوری سس ادوبو
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک چهارم قاشق غذاخوری عسل
یک و نیم پیمانه کینوآی پخته شده
سه چهارم پیمانه فلفل دلمهای قرمز
یک پیمانه لوبیا سیاه
یک چهارم پیمانه پیازچه
یک چهارم پیمانه گشنیز تازه
یک و نیم پیمانه برگ بیبی اسفناج
پنیر فتای خورده خورده شده 28 گرم
یک دوم پیمانه آووکادو