ایستگاه‌های سیار برای کارت ملی راه‌اندازی می‌شود

کد خبر: ۷۵۵۹۱۶
|
۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۷ 17 December 2017
|
6804 بازدید

سخنگوی سازمان ثبت احوال با اشاره به آخرین وضعیت ایستگاه‌های سیار ثبت نام کارت ملی هوشمند در کشور، گفت: قصد داریم این ایستگاه‌ها تا یک ماه آینده در کل کشور راه اندازی کنیم.

به گزارش ایسنا، سیف الله ابوترابی با بیان اینکه ایستگاه‌های سیار به منظور ثبت نام و ارائه کارت ملی هوشمند برای مناطق روستایی، صعب العبور، سالخوردگان و کسانی که دارای معلولیت حرکتی هستند در نظر گرفته شده است، گفت: قصد داریم ۸۰۰ ایستگاه سیار کارت ملی هوشمند را تا یک ماه آینده در کل کشور راه‌اندازی کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۶ ایستگاه سیار در کل کشور راه اندازی شده است. یعنی در هر استان حدود یک ایستگاه سیار به صورت آزمایشی راه اندازی شده است و برخی استان های دیگر نیز در حال تهیه سخت افزارهای مورد نیاز هستند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال در پایان با بیان اینکه ایستگاه های سیار ثبت نام برای نهادها و موسسات نیز در نظر گرفته شده است، گفت: در حال حاضر در صداسیما، قوه قضاییه و... ایستگاه های سیار راه اندازی شده و مشغول فعالیت هستند. همچنین به دلیل اینکه برای تکمیل ثبت نام نیاز به اثر انگشت است، کارمندان فقط برای خودشان به صورت شخصی می‌توانند ثبت نام کنند و ثبت نام برای خانواده هایشان بدون حضور آنان امکان پذیر نیست.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟