به گفته ی جفری کوری رییس بخش بین المللی تحقیقات مربوط به کالاهای اساسی بانک گلدمن ساکس، خریداران طلا و بیت کوین دو گروه کاملا متفاوت از مردم را تشکیل می دهند.
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Russia Today، کوری در مصاحبه با روزنامه ی فایننشال تایمز اذعان کرده است که ''به نظر ما، بیت کوین در حال جذب سرمایه ی ریسک پذیر بیشتری نسبت به طلا است''.
به گفته ی این تحلیلگر اقتصادی، ''صندوق های قابل معامله در بورس'' با پشتوانه ی طلا شاهد (بیشترین میزان سرمایه گذاری) در ۴ سال اخیر است و در حال حاضر '' مدرکی دال بر خروج (گسترده ی سرمایه ها) از بخش طلا وجود ندارد''.
همچنین، کوری گفته است که نداشتن ظرفیت نقدینگی و نوسان زیاد در بیت کوین، آن را موردی مناسب برای سرمایه گذاری توسط معامله گرانی تبدیل می کند که به دنبال منافع اقتصادی روزانه هستند. این در حالی است که ویژگی های نامبرده باعث دوری سرمایه گذاران بلند مدت از بیت کوین شده و آن ها را به سوی جریان دادن سرمایه ی خود در طلا سوق داده است. این اظهارات در حالی بیان شده است که مدیر عامل گلدمن ساکس اخیرا گفته بود که شاهد پدیدار شدن جهانی است که در آن بیت کوین به نوعی واحد پولی تبدیل شده است.
رییس بخش تحقیقات جهانی مربوط به کالاهای اساسی بانک گلدمن ساکس افزوده است '' من تاریخ را زیاد می خوانم و می دانم که زمانی اینگونه بود که ارزش ۵ دلاری یک سکه به دلیل آن بود که به اندازه ی ۵ دلار طلا در آن وجود داشت. اکنون اینگونه است که تنها یک کاغذ وجود دارد که پشتوانه ی فیزیکی ندارد... شاید در دنیایی جدید، با ایجاد تفاهمی (دوباره) شاهد به وجود آمدن (پشتوانه ی فیزیکی) باشیم''.
افزون بر این، مدیر عامل نهاد جی پی مورگان آمریکا گفته بود که هر معامله کننده ای که ذیل مجموعه اش بیت کوین بفروشد را از کار اخراج خواهد کرد. این در حالی است بلنکفین یکی از مدیران گلدمن ساکس رویکردی سهل گیرانه تر نسبت به این موضوع دارد. به گفته ی بلنکفین '' من در حال حاضر سرمایه گذاری ای در بیت کوین انجام نداده ام اما دوست هم ندارم که در مورد آن بدگویی کنم. به همین دلیل است که می گویم نسبت به بیت کوین دیدی باز دارم''.
از سویی دیگر، تیجان تیام مدیر عامل بانک کردیت سوییس بیت کوین را ''حباب (اقتصادی) ریسک پذیر'' نامیده است. به گفته ی وی، '' بر اساس آنچه که به آن می توانیم پی ببریم، تنها دلیل خرید و فروش بیت کوین در حال حاضر پول درآوردن است و پول درآوردن دقیقا ریسک پذیری و ایجاد حباب را تعریف می کند''. وی در ادامه اذعان کرده است که چنین ریسک پذیری ای در طول تاریخ '' به ندرت به یک پایان خوش منجر شده است''.