نماینده شهریار در گفت وگو با «تابناک»؛

مجلس افزایش بهای سوخت را تصویب نمی کند/ شرایط برای افزایش قیمت بنزین فراهم نیست

افزایش قیمت حامل های سوخت با واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی روبه رو شده است، به گونه ای که برخی از نمایندگان مجلس بر این باورند که در اوضاع کنونی، هر گونه افزایش قیمت سوخت، باعث افزایش فشار بر قشرهای ضعیف و متوسط جامعه خواهد شد.
کد خبر: ۷۵۶۹۷۲
|
۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸ 20 December 2017
|
14012 بازدید
|

مجلس افزایش بهای سوخت را اصلا تصویب نمی کند/ شرایط برای افزایش قیمت بنزین فراهم نیستپایگاه اطلاع رسانی دولت در گزارشی اعلام کرد، در لایحه بودجه سال ۹۷، راهکار تأمین منابع برای اشتغال‌زایی، افزایش قیمت بنزین و گازوئیل به ۱۵۰۰ و ۴۰۰ تومان برای هر لیتر اعلام شده که مهمترین دلیل آن، رسیدن بهای بنزین و گازوئیل به قیمت فوب خلیج فارس است.

به گزارش «تابناک»؛ این گزارش که روز سه‌شنبه ۲۸ آذر در پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر شده است، می گوید: هم اکنون شکاف زیادی بین قیمت سوخت در ایران با کشورهای اطراف وجود دارد؛ برای نمونه، در حالی که قیمت گازوئیل در کشورمان ۳۰۰ تومان است، این قیمت در بسیاری از کشورهای پیرامون ۶۰۰۰ تومان است و همین، زمینه را برای افزایش قاچاق و مشکلات اینچنینی فراهم کرده است. در واقع، به دولت این اجازه داده شده تا از محل افزایش قیمت سوخت درآمدزایی کند».

در این گزارش همچنین آمده است: بر پایه بودجه ۹۷، قیمت بنزین لیتری ۱۵۰۰ و گازوئیل ۴۰۰ تومان پیشنهاد شده و البته دولت در اجرای آن مختار است و هنوز زمان آن مشخص نیست. این لایحه در صورت موافقت مجلس، ۱۷ هزار میلیارد تومان درآمد برای دولت دارد و برنامه ریزی شده تا این منابع صرف اشتغال شود».

این در حالی است که افزایش قیمت حامل های سوخت با واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی روبه رو شده است، به گونه ای که برخی نمایندگان مجلس بر این باورند که در اوضاع کنونی، هر گونه افزایش قیمت سوخت، باعث افزایش فشار بر قشرهای ضعیف و متوسط جامعه خواهد شد.

محمد محمودی شاه‌نشین، نماینده مردم ملارد، شهریار و قدس در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از افزایش حامل های انرژی در لایحه دولت در گفت وگو با «تابناک» اظهار داشت: ابهامات زیادی در بودجه داریم. در بحث افزایش قیمت ها هم پایه و اساس قیمت ها در کشور ما، فرآورده های سوختی است و مجلس با هر نوع افزایش پایه فرآورده های سوختی که پیش نیاز افزایش همه قیمت ها در کشور است، مخالفت صریح دارد.

این نماینده مجلس گفت: نمی توان همه حجم بار را بر دوش مردم انداخت، بلکه باید راه های دیگری برای جبران پیدا کرد، چون در این گونه روش ها، این تنها مردم هستند که فشار بر آنها خواهد آمد؛ بنابراین، ما با موضوع افزایش قیمت حامل های انرژی مخالف هستیم و اجازاه گران کردن آن را به دولت نخواهیم داد.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه مجلس در نهایت می تواند 5 تا 10 درصد در تغییر ردیف ها دخل و تصرف داشته باشد و با این وضعیت چه کاری می توان انجام داد، گفت: اصلا ما افزایش قیمت بنزین 1500 تومانی و گازوئیل 400 تومانی را تصویب نمی کنیم که بخواهیم کم کنیم.
این گونه نیست که هر لایحه ای بیاید و هر قیمت که دولت داده باشد، در مجلس تصویب کنیم. ما به این موضوع ورود می کنیم و در تلفیق به تمام ردیف های آن به صورت جزئی وارد می شویم؛ البته شاید در سقف بودجه تغییرات آنچنانی رخ ندهد، ولی جابجایی ردیف ها و حتی حذف برخی ردیف ها قطعا اتفاق خواهد افتاد.

این نماینده مجلس ادامه داد: ما در مجلس همه تلاش خود را می کنیم تا جای ممکن فشار را از روی مردم برداریم. هم اکنون مردم ما خیلی ناراضی هستند. آمار و ارقام بخش هایی مانند اشتغال و بیکاری، آمار طلاق، و آسیب های اجتماعی بسیار است و از سوی دیگر، مشکلات معیشتی موجود، باعث نارضایتی در میان مردم شده است؛ بنابراین، ما باید زمینه ای فراهم کنیم که مردم بتوانند فرصت نفس کشیدن داشته باشند. افزایش مواردی مانند حامل های سوخت ـ که باعث بالا رفتن قیمت همه اجناس می شود ـ فشار را به طبقه های پایین و متوسط جامعه بالا می برد و این اصلا به صلاح نظام نیست.

محمودی شاه نشین همچنین در بخش دوم گفته های خود، با اشاره به ضعف های دیگر لایحه بودجه دولت اظهار داشت: بودجه امسال نقاط ضعف بسیاری دارد و عمده ترین اشکال آن نیز مربوط به بخش اعتبارات عمرانی است؛ بخش عمده ای از اعتبارات پروژه های عمرانی در یک ستون با نام مشارکت و منابع دیگر آورده اند که متأسفانه تعریف مشخصی ندارند.

وی در تشریح این موضوع گفت: مثلا برای بیمارستانی حدود 22 میلیارد بودجه در نظر گرفته شده که گفته شده دو میلیارد آن از محل تملک دارایی ها باید تأمین شود و در واقع دولت باید پرداخت کند و 20 میلیارد آن از طریق جلب مشارکت عمومی باشد که معلوم نیست این اعتبار چگونه باید تأمین شود و چگونه می شود آن را واگذار کرد، چون کسی بیمارستان نیمه کاره که اسکلت آن زده شده، نمی پذیرد و هیچ عقل سلیمی هم این کار را انجام نمی دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۶۲
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
بزرگترین خیانت ممکن به کشور با توجه به کسر بودجه عظیم و مصرف بی رویه سوخت که منجر به مرگ مردم بر اثر آلودگی هوا شده است عدم افزایش قیمت سوخت است.مجلس نه تنها باید این افزایش را تصویب کند بلکه باید قیمت سوخت بلاخص گازئیل را بیشتر از این هم افزایش دهد.برادر دوران پوپولیسم و عوامی گری انتخاباتی گذشته است.
پاسخ ها
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
بابا این پوپولیسم رو به همه چی نچسبونین! بعد شما چندثانیه بشین فکر کن اگر قیمت سوخت رو یه هو 50 درصد ببرن بالا، سه ماه بعدش همه چی 50 درصد گرونتر میشه. میدونم شما میتونی تحمل کنی ولی کمر یه ملتی میشکنه!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
میشه خواهش کنیم شما نظر ندی؟!! فکر کنم نفست از جای گرم درمیاد. مثل اینکه توی این مملکت زندگی نمیکنی!! با کدوم گرونی قراره سوخت درست بشه یا مشکلات مردم حل شه؟!!! فقط جیب آقایون پرتر میشه. هیچکدوم از اون بالاییها دلشون برای مردم نمیسوزه و مردم براشون بی ارزشترین موجود هستن. پاشون رو گذاشتن روی سر مردم و دارن میرن بالا. خدا نجاتمون بده. نمیدونم چند دهه عمر داریم که هر ده سالش رو باید بدتر از قبل مثل ... زندگی کنیم. راست میگه اون آقا به خدا مردم خیلی صبر دارن
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
متاسفانه مشکل کوتاه بینی‌ و عدم توجه به تصویر بزرگ، درد کشور است. مثلأ حالا برخی‌ می‌گویند که وزیر پیشین اقتصاد دولت اعتدال، حیف شد که رفت! او تورم ۴۰ درصد را به ۷ درصد رسند!! ولی‌ آنها نمی‌گویند چگونه این کار را کرد! وزیر پیشین اقتصاد، با دادن سود موهوم ۲۵ درصد و بیشتر، عملا تمام سیستم بانکداری ایران را منهدم کرد و بانکها را خالی‌ و اقتسد کشور را به رکود کامل رسقند و حالا که می‌دانست، قطعاً این به عقب انداختن مسائل به بعد از انتخابات، باعث گرانی افسار گسیخته و مشکلات عظیم خواهد شد، به بهانه عشق به کار دانشگاهی، صحنه را خالی‌ کرد و خود را از هر گونه مسئولیت برئ! واقعاً جای تاسف است که چنین افرادی در ایران به مقام وزارت میرسند و با تصمیمات بسیار اشتباه برای روز گذارنی، اقتصاد کشور را به این جا میرسانند و تاسف بار تر اینکه ، برخی‌ که خود را کارشناس می‌دانند از رفتن چنین وزیری، افسوس میخورند!

دولت ایتدال فقط این وزیر را ناداشته، آقای ظریف هم در نوع خود، بسیار بدتر از آن وزیر عمل کرد.ببینید که آقای ظریف، چه اندازه از دانش سیاسی روز دنیا به دور هستند. اگر فقط ۵ درصد ، حاکمیت آمریکا را که در آن دهاه سال با هزینه ملت ایران، زندگی‌ کردند، می‌شناختند، میدانستند که مساله اراک و هست یی ، برای حاکمیت آمریکا چه اندازه ارزش داشت که حاضر بودند به مراتب بیشتر از اینها به ایران امتیاز بدهد. ببینید که در مورد کره شمالی، آمریکا حاضر است به روسیه ، چین، امتیاز چند صد میلیاردی بدهد و چند صد میلیارد هزینه کنه، تا کره شمالی را به نقطه یی برساند که آقای ظریف و سالهی ، با چند لبخند ایران را رساندند و همه چیز را سیمان کردند.و در برابر آن، امتیاز چند صد ویزا برای آقا زده‌ها و تامین شهریه آقا زده‌ها و حداکثر ، نفت در برابر غذا گرفت. آقای ظریف در بهترین حالت، میتوانست یک مترجم وزارت خارجه باشد ولی‌ از بس شایسته سالاری وجود دارد، به خصوص در وزارت خارجه که دلار در آن زیاد است، شده است دیپلمات ارشد کشور! افسوس! الان هم که می‌بینید ترامپ مخالف برجام است به دو دلیل است، اول اینکه بگوید از اوباما بهتر است و دوم اینکه می‌گوید ، اوباما خوب کسانی‌ را گیر آورده بود، و چرا بیشتر امتیاز نگرفت!
پاسخ ها
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
انقدر تاسف نخور برادر! و اما قابل توجه آقا رضا 13:18: به این میگند متن پوپولیستی. سیاسی، هیجان انگیز، حق به جانب اما شواهد گنگ و نتیجه گیری نامربوط
عمو جان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
داداچ ظاهرا تو خیلی می فهمی تو امریکا هم که با وی پی ان زندگی می کنی .مشخصاتتو بفرست روحانی وزیرت کنه یا اصلا بیا بشو پریزیدنت
علی رضا
| Germany |
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۳۰
جلیلی خوبه و تو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
خیلی ممنون از ایشان واقعا دید منطقی به موضوع دارند. واقعا این قیمت برای مردم کمر شکن است
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
آخه پروفسور اونجا که قیمت گازوییل لیتری 6000 تومانه ارزش پولی اش که صد برابر ریال ماست. مردم را هالو فرض کرده اید؟؟!
پاسخ ها
علی
| Netherlands |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۳۰
خب در انجا حقوق هم ماهی 50000000میلیون یورو نیست. اگر بنزین 1یورویی را با حقوق 1500 یورویی بسنجی می بینی آنجا هم گران است. مردم آنجا هم احمق نیستند بروند کلی پول ماشین هیبرید وبرقی بدهند
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
خدا خيرتون بده
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
تصویب می کنید.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
بنزین گرون بشه تمام اقلام مصرفی فروشگاه ها گرون میشن پنجاه درصد سریع و درجا و بعضا قبل از گرونی .حالا کی اشتغال ایجاد بشه که این جهش 50 درصدی جبران بشه خدا میدونه ! شاید هم تو کشورهای برادر قراره باز هم کار ایجاد بشه خدا میدونه !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
اگه تصویب نشه پس از کجا پول جمع بشه برا اختلاس مردم کیلو چند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
خدا کنه راست بگن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
وقتي که رئيس محترم مجلس تشريف مي برند ايرانخودرو و عليرغم انتقاد ظاهري بر بي کيفيتي خودرو، از روز بعد کليه محصولات ايرانخودرو گران مي شود اين هم روش. خودروهايي که به هزينه يک سوم توليد مي شوند و با دادن رانت به قيمت حداقل 3 برابري به مردم فروخته مي شود و نتيجه اش آلودگي هوا، خالي کردن جيب ملت و راه اندازي کوره هاي کشتار براي ملت است.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟