پاتریک بوکانان، مشاور سابق نیکسون، ریگان و فورد عنوان کرد؛

آمریکا با کمک چه کسی می خواهد با ایران بجنگد؟

دونالد ترامپ پیش از اینکه بخواهد علیه ایران کاری انجام دهد، باید به پیامدهای احتمالی آن برای آمریکا، خاورمیانه و ریاست جمهوری خودش بیندیشد. هر گونه جنگ با ایران در خلیج فارس، قیمت نفت را به شدت افزایش خواهد داد، بازارهای سهام سقوط خواهند کرد و شکاف عمده ای بین آمریکا و متحدان اروپایی و آسیایی اش پدید می آید؛ علاوه بر این، قرارداد فروش 300 ایرباس و بوئینگ به ایران نیز از بین می رود.
کد خبر: ۷۵۷۰۳۴
|
۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸ 20 December 2017
|
20107 بازدید
|

سیاست تهاجمی دولت ترامپ علیه ایران و پشتیبانی و حمایت عربستان از این سیاست، تحلیل ها و تفسیرهای زیادی را به دنبال داشته است، به گونه ای که بسیاری از ناظران بر آنند که آمریکا و عربستان به دنبال در پیش گرفتن رویکرد سخت تر و تهاجمی تر در قبال ایران و حتی اقدام نظامی هستند.

به گزارش «تابناک»؛ در همین راستا، «پاتریک بوکانان»، صاحب نظر سیاسی محافظه کار، ستون نویس و سیاستمدار آمریکایی (مشاور ارشد پیشین رؤسای جمهوری آمریکا شامل ریچارد نیکسون، جرالد فورد و رونالد ریگان) در مطلبی در وبگاه «کریتور» با تیتر «چه کسی و چرا می خواهد با ایران بجنگد؟» از سیاست آمریکا در قبال ایران و در خاورمیانه انتقاد کرد.

در این مطلب آمده است: آیا سخنرانی هفته گذشته نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل در واشنگتن دی سی مقدمه جنگ علیه ایران بود؟ هیلی ادعا کرد، موشکی که از یمن به سمت ریاض شلیک شد، ایرانی بود. با این حال، هرچند شاید این موشک ایرانی بوده باشد، از ایران شلیک نشد.

حوثی ها که برای دو سال با موشک های و هواپیماهای ساخت آمریکا توسط عربستان بمباران می شوند، در تلافی آنچه بر سر مردم و کشورشان آمده، موشک هایی را به سمت ریاض شلیک کردند.

آمریکا با کمک چه کسی می خواهد با ایران بجنگد؟

بنابراین این یک اقدام مشروع جنگی بود. همان طور که هیچ گونه شواهدی مبنی بر اینکه حوثی ها موشک های خود را از کجا به دست آورده اند، این پرسش پدید می آید که انگیزه هیلی از محکوم کردن ایران چیست؟ آیا این کمپین تبلیغاتی جدید برای راه اندازی جنگ بزرگ بعدی آمریکاست؟ به نظر می رسد، دلایلی برای فکر کردن به این پرسش وجود دارد!

هیلی ادعا کرد: در هر کجای خاورمیانه که منازعه یا گروه تروریستی وجود دارد، ردپایی از ایران نیز وجود دارد. بر خلاف ادعای هیلی، این شهروندان سعودی و سنی بودند که حادثه تروریستی 11 سپتامبر را رقم زدند. داعش، بوکوحرام در نیجریه و الشباب در سومالی همگی سنی هستند؛ بنابراین، ایران یک کشور شیعه است، ولی بیشتر گروه های تروریستی در خاورمیانه سنی هستند و نه شیعه.

پرسش دیگر آنکه ایران شروع کننده کدام درگیری ها یا جنگ ها در خاورمیانه بوده است؟

ما جنگ ها را در افغانستان و عراق آغاز کردیم. ناتو جنگ را در لیبی آغاز کرد. ایالات متحده به وسیله مسلح کردن «شورشیان» باعث ایجاد جنگ داخلی وحشتناک در سوریه شد. با این حال، به نظر می رسید، زمانی که رئیس جمهور بشار اسد در حال سقوط است، روسیه و ایران مداخله و او را حفظ کردند.

در مورد هلال شیعی از تهران به بغداد تا دمشق و بیروت نیز باید پرسید چه کسی باعث به وجود آمدن این هلال شد؟

عراق تحت حاکمیت صدام سنی بود؛ اما این آمریکایی ها بودند که به این کشور حمله و قدرت را در این کشور به شیعیان واگذار کردند.

در سوریه نیز ایالات متحده و شورشیان مورد حمایتش ـ که با القاعده نیز متحد بودند ـ تلاش کردند بشار اسد را سرنگون کنند و به همین دلیل ایران نیز مداخله کرد و تاکنون موفق بوده است.

از سوی دیگر، این اسرائیلی ها بودند که با اشغال جنوب لبنان در 1982 زمینه های به وجود آمدن حزب الله لبنان را فراهم کردند.

دونالد ترامپ قبل از اینکه بخواهد اقدامی علیه ایران انجام دهد، باید به پیامدهای احتمالی آن برای آمریکا، خاورمیانه و ریاست جمهوری خودش بیندیشد. هر گونه جنگ با ایران در خلیج فارس، قیمت نفت را به شدت افزایش خواهد داد، بازارهای سهام سقوط خواهند کرد و شکاف عمده ای میان آمریکا و متحدان اروپایی و آسیایی اش به وجود می آید. علاوه بر این، قرارداد فروش 300 ایرباس و بوئینگ به ایران نیز از بین می رود.

همچنین افزون بر همه اینها، حزب الله می تواند اهداف آمریکا در لبنان را آماج گیرد. حشد الشعبی در عراق به آمریکا ضربه وارد خواهد کرد و شیعیان بحرین و عربستان نیز ممکن است طغیان کنند.

حال متحد بزرگ عرب ما برای جنگ با ایران چه کسی خواهد بود؟

به نظر می رسد، محمد بن سلمان، دوست جدید جرارد کوشنر (داماد ترامپ) که 500 میلیون دلار برای خرید کاخ لوئی شانزدهم در ورسای فرانسه، یک قایق بادبانی در ریفورا و نقاشی توسط لئوناردو داوینچی خرج کرده، قرار است با ایران بجنگد!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۳۰
mojtaba
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
گل گفت ولی ما باید همیشه حواسمان به دشمنان باشد و اتحاد داخلی را هر روز بیشتر کنیم .حتی با وجود بدترین سختی های مادی و معنوی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
جنگنکردیم این وضع مملکت وای به روزی که جنگی شروع شود خدا ان روز را برای این مردم بدبخت نشان نده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
چرا می خواهند با ایران بجنگند؟ نان باندهای داخلی برای چپاول مردم جنگ طلبی است ایران را بگو ؟ چرا کاری به کشورهای دیگر مثل ژاپن کره جنوبی و ............... ندارند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
عربستان فکر می کند که جنگ را به خاک ایران خواهد کشید ولی این اثبات شده است که آمریکا توانایی جنگ فرسایشی را ندارد در ویتنام ، کره و حتی عراق اثبات شد. روشی که در عراق آمریکا موفق شد این بود که فرماندهان عراقی را یا ترساند یا خرید و آنها حتی یک پل را در بغداد منفجر نکردند. ولی در ایران این اتفاق نخواهد افتاد . ممکن است بتوانند ضربات سریع بزنند ولی ما همی می توانیم به راحتی از طریق خلیج فارس در عربستان نیرو پیاده کنیم . اگر با گوگل ارت عربستان را ببینند مناطق زیادی هم مرز خلیج فارس دارند که خالی از سکنه است و عربستان استعداد پوشش دادن تمامی این مناطق را نخواهد داشت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
این چه با حال بود
alireza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
چیه هی مقاله های اونا رو در مورد جنگ با ایران ترجمه میکنید و اینجا پخش میکنید
تجربه ثابت کرده که جنگ بین امپراتور های بزرگ غربی با ایران به نفع غربی ها نبوده
چهل ساله هی پشت سر هم این حرف ها رو میزنن ولی ما که چیزی ندیدیم
هی مردم ما رو ترسوندن و گفتن بعد عراق نوبت ایرانه ولی اتفاقی نیفتاد
ما چهارده سال پیش نیروهامون به مرز اسراییل نرسیده بودن ولی الان هستن. مطمئن باشید با حمله آمریکا، ایران بچه نامشروع آمریکا رو هدف قرار میده
من یکی آماده ام جانمو فدای کشورم و لال کردن زور گو های پست کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
تحلیل جالبی بود
پس چرا سیاستمداران ما نمیتوانندانرا برای دنیا جا بیاندازند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
انصافا بین این یانکی ها عاقل هم کم نیستا..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
سه خط آخر بیانیه اش بسیار جالب است . ولی از آن چشمگیر تر آزادی اظهار نظر بر علیه بالاترین مقام کشور آمریکاست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
تحليل بى مايه و سفارشى
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟