مزاحمتهای تلفنی مرد میانسال، باعث تشدید اختلافهای خانوادگی و فروپاشی کانون خانوادگی زوج جوان شد.
به گزارش ابتکار، زن جوان گفت: عمری با آبرو زندگی کردهام اما نزدیک بود به خاطر گناه نکرده آبرویم بر باد برود. شانس آوردم کارشناسان پلیس فتا با تحقیقات علمی خود فردی که حیثیتم را به بازی گرفته بود شناسایی و دستگیر کردند، من از لحظهای که شکایت کردم تا موقعی که این متهم دستگیر شد آرام و قرار نداشتم، در برابر پروندهای قرار داشتم که چند زن جوان شاکی آن بودند.
وی ادامه داد: تمام مدارک و مستندات به ظاهر مرا متهم میکرد اما همانطور که گفتم شانس با من یار بود و پلیس حقیقت را کشف کرد، ماجرا از این قرار بود؛ چند وقت قبل شناسنامه و چند برگ دیگر از مدارکم را گم کردم، نمیدانستم که مفقود شدن این مدارک و امروز و فردا کردن من برای پیگیری موضوع چه دردسری برایم درست خواهد کرد.
تشدید اختلافها با ادامهدار شدن مزاحمت
پلیس میگوید: مردی میانسال که عیالوار بود مدارک این زن را پیدا میکند، او با این مدارک شناسایی یک سیمکارت تلفنهمراه با نام و مشخصات او میگیرد. بعد هم از سر شیطنت و مسخرهبازی با شمارهتلفنهایی به طور تصادفی تماس برقرار میکرد و مزاحم خانمهای جوان میشد، یکی از طعمههای این مرد میانسال، زن جوانی بود که با شوهرش اختلاف خانوادگی داشت. ادامهدار شدن مزاحمتهای تلفنی مرد میانسال برای زن جوان باعث تشدید اختلافهای خانوادگی او میشود و به فروپاشی کانون خانواده این زن و شوهر میانجامد.
پلیس میگوید: آنها هم شکایت میکنند و پلیس در مرحله اول زن جوان را به عنوان مالک سیمکارت احضار میکند، زن جوان شوکه میشود.
زن جوان میگوید: واقعیت را به پلیس گفتم، کارشناسان پلیس فتا هم وارد عمل شدند و در کمتر از چهار ساعت، متهم پرونده را در تایباد دستگیر کردند. فکر میکردم با فردی جوان و کم سن و سال روبرو خواهم شد اما مردی میانسال را دیدم که از کرده خود اظهار پشیمانی میکرد و نمیدانم با چه عقل و منطقی به چنین کار اشتباهی تن داده بود.
اطلاعرسانی فوری مدارک مفقودی
سرهنگ حسن ناگهانی، فرمانده انتظامی تایباد با اشاره به ماجرای این پرونده میگوید: با اعلام شکایت چند زن جوان مبنی بر ایجاد مزاحمتهای تلفنی، تحقیقات پلیسی بلافاصله آغاز شد و کارشناسان پلیس فتا فردی را بهعنوان مظنون احضار کردند که مشخصات او بهعنوان مالک سیمکارت به ثبت رسیده بود.
وی افزود: با بررسیهای اولیه مشخص شد که مالک سیمکارت چندی قبل مدارک هویتی خود را گم کرده و سهلانگاری در پیگیری موضوع، فرصت سوءاستفاده را برای مرد میانسال فراهم ساخته است.
وی خاطرنشان کرد: در مواردی نیز ممکن است شهروندان سیمکارت خود را گم کنند یا این که گوشی تلفنهمراه آنها به سرقت برود که در این موارد نیز باید بلافاصله موضوع را به پلیس اطلاع دهند و درخصوص غیر فعال کردن سیمکارت خود اقدام کنند.
اعتماد به ایمن بودن فضای مجازی
فرمانده انتظامی تایباد گفت: تصور اشتباه مرد میانسال نیز با این باور که سیمکارت به نام فردی دیگر ثبت مدارک شده و اعتماد او به ایمن بودن فضای مجازی سبب شد تا دست به چنین کار اشتباهی بزند اما پلیس فتا با اشراف کامل و انجام تحقیقات علمی خود این گونه موارد را به طور دقیق رصد کرده و با افرادی که بخواهند نظم، امنیت و آرامش شهروندان را به خطر بیندازند برخورد جدی میکند.
سرهنگ ناگهانی تاکید کرد: تهدیدات فضای مجازی کانون خانوادهها و افرادی که ناآگاهانه از آن استفاده میکنند را تهدید کرده و باید در این خصوص خود مراقبتی همراه با شناخت تهدیدها و آسیبها مدنظر شهروندان باشد چراکه گاهی افرادی با ندانمکاری برای خودشان و افراد دیگر مشکلات حیثیتی و ... بهوجود میآورند و دچار دردسر میشوند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.