آسپرین؛

تغییر حس چشایی در هواپیما

کد خبر: ۷۵۹۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲ 28 December 2017
تعداد بازدید : 586
کد خبر: ۷۵۹۴۳۷
|
۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲ 28 December 2017
|
7565 بازدید
بازدید 7565
تحقیقاتی توسط خطوط هوایی آلمانی لوفت‌هانزا نشان داده است که با کاهش فشار کابین در ارتفاع بالای پرواز اکسیژن کمتری به خون می‌رسد و این باعث کاهش حس مزه و بو در انسان می‌شود به همین دلیل مسافران علاقه بیشتری به غذاها و نوشیدنی‌هایی که مزه قویتری دارند نشان می‌‌دهند.
اشتراک گذاری