مواد لازم
گوشت راسته گوساله 450 گرم
سه و نیم قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری سس هویسین
یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای
یک قاشق چایخوری سس چیلی شیرین
دو حبه سیر ریز خورد شده
زنجبیل خورد شده به اندازه یک شست
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که در یک قاشق غذاخوری آب حل شده است
یک سوم پیمانه استاک گوشت
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
دو عدد پیازچه (یک سوم پیمانه) خورد شده
روغن برای سرخ کردن
گوشت راسته گوساله به روش های متفاوتی طبخ میشود. در این ویدیو گوشت راسته گوساله که به روش مغولی و در سسی مخصوص به خود طبخ و آماده میشود. این غذا یکی محبوبترین غذاها در رستوران های چینی در سراسر دنیا محسوب میشود.