رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

دستور پخت پاستا با گوشت چرخ‌کرده و سس پستو

کد خبر: ۷۶۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴ 15 January 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 646
کد خبر: ۷۶۴۷۰۲
|
۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴ 15 January 2018
|
9459 بازدید

مواد لازم:
یک بسته پاستای البو 450 گرمی
450 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
نصف پیمانه سس پستو
نصف پیمانه خامه ترش

بازدید 9459
ماکارونی معروف‌ترین غذای ایتالیایی در کنار پیتزا است. سس پستو که ترکیبی از ریحان و روغن زیتون و بادام زمینی است، در این دستور پخت استفاده شده است. دستور پخت این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟