ته چین؛

دستور پخت پاستا با گوشت چرخ‌کرده و سس پستو

کد خبر: ۷۶۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴ 15 January 2018
تعداد بازدید : 634
کد خبر: ۷۶۴۷۰۲
|
۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴ 15 January 2018
|
9252 بازدید

مواد لازم:
یک بسته پاستای البو 450 گرمی
450 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
نصف پیمانه سس پستو
نصف پیمانه خامه ترش

بازدید 9252
ماکارونی معروف‌ترین غذای ایتالیایی در کنار پیتزا است. سس پستو که ترکیبی از ریحان و روغن زیتون و بادام زمینی است، در این دستور پخت استفاده شده است. دستور پخت این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟