ته چین؛

دستور پخت پاستا با گوشت چرخ‌کرده و سس پستو

کد خبر: ۷۶۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴ 15 January 2018
تعداد بازدید : 626
کد خبر: ۷۶۴۷۰۲
|
۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴ 15 January 2018
|
9178 بازدید

مواد لازم:
یک بسته پاستای البو 450 گرمی
450 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
نصف پیمانه سس پستو
نصف پیمانه خامه ترش

بازدید 9178
ماکارونی معروف‌ترین غذای ایتالیایی در کنار پیتزا است. سس پستو که ترکیبی از ریحان و روغن زیتون و بادام زمینی است، در این دستور پخت استفاده شده است. دستور پخت این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟