مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان، گفت: نان تافتون زنجان در صدر نانهای کشور قرار دارد.
به گزارش ایسنا، محمد ایزدی افزود: با انجام ارزیابی و سنجش کیفیت انواع نان سنتی کشور که هر دو ماه توسط مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران صورت میگیرد، نان تافتون تولید شده در زنجان نمره 100 را به نام خود ثبت کرد و از حیث دارا بودن شاخصهای کیفیت به عنوان نان برتر کشور شناخته شد.
وی اظهارکرد: کل نمونههای نانهای مورد ارزیابی 731 قرص نان شامل 89 نمونه نان سنگک، 210 نمونه نان بربری، 25 نمونه نان تافتون و 227 نمونه نان لواش بوده است که میانگین نمره کیفی نان سنگک، بربری و لواش بین 80 تا 85 بوده و نمره کیفی نان تافتون 100 است.
وی افزود: مطابق نتایج ارزیابیهای کیفی بهعمل آمده، مقایسه میانگین نمره کیفیت انواع نان در واحدهای نانوایی نشان میدهد که کیفیت نان از ثبات نسبی برخوردار بوده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14، اظهار کرد: کیفیت نانهای سنتی با استاندارد شماره 2628 سنجیده میشود و بر اساس آن، ویژگیهای نظیر سطح رویی و زیرین، رنگ، بافت، قابلیت جویدگی، عطرنان ارزیابی میشوند.
ایزدی خاطرنشان کرد: در استان زنجان 621 واحد نانوایی فعالیت دارد که از این تعداد 362 واحد لواش، 161 واحد بربری، 88 واحد سنگک و 10 واحد تافتون نان مردم را تهیه و تامین میکنند.