ته چین؛

دستور پخت سیب‌زمینی رست شده با پارمیزان

کد خبر: ۷۶۵۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 17 January 2018
تعداد بازدید : 153
کد خبر: ۷۶۵۴۲۴
|
۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 17 January 2018
|
6413 بازدید

مواد لازم:
یک قاشق چای‌خوری روغن گیاهی
900 گرم سیب زمینی قرمز
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان تازه رنده شده
نمک، پودر سیر و پاپریکا هرکدام نصف قاشق چای‌خوری

بازدید 6413
در این دستور پخت از پنیر پارمزان که نوعی پنیری ایتالیایی است پخت میشود در فر که به آن طعمی خاص می‌دهد.این غذا نوعی مخلفات محسوب می‌شود که در کنار غذای اصلی مانند استیک سرو می شود دراین دستور پخت سیبزمینی ها با پودر سیر پتپریکا و پنیر پارمزان طعم‌دار می‌شوند
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟