مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل

ته چین،

طرز تهیه استیک فلنک به سبک توسکانی

کد خبر: ۷۶۶۰۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰ 20 January 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 1389
کد خبر: ۷۶۶۰۵۸
|
۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰ 20 January 2018
|
20638 بازدید

مواد لازم
یک استیک فلنک (قلوه‌گاه) پاک شده به وزن 700 تا 900 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه

مرینیت
شش حبه سیر
نصف پیمانه برگ رزماری
یک چهارم پیمانه آبلیمو
یک سوم پیمانه روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه درشت خورد شده
نصف قاشق چای‌خوری فلفل تند خشک خورد شده
نصف قاشق چای‌خوری نمک

سس
سه قاشق غذاخوری آب لیمو
یک سوم پیمانه روغن زیتون فرابکر
دو قاشق چای‌خوری پوست لیموی رنده شده
یک قاشق چای‌خوری برگ رزماری ریز خورد شده
یک هشتم قاشق چای‌خوری فلفل تند خشک خورد شده
یک نوک انگشت نمک

بازدید 20638
استیک فلنک از این جهت ممتاز است که هم زمان هم بخش ول دان دارد و هم اینکه در بخش های درونی بخشی مدیو رر دارد. در این ویدیو طرز تهیه این استیک سبک توسکانی همراه با سس ساده ای از لیمو را فرا می‌گیرید

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟