ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده

کد خبر: ۷۶۶۲۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۵ 20 January 2018
تعداد بازدید : 4017
کد خبر: ۷۶۶۲۵۰
|
۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۵ 20 January 2018
|
14538 بازدید
بازدید 14538
تهیه و پخت کباب کوبیده، کاری سهل و ممتنع است. از طعم تا پخت کباب اتفاقات متعددی رخ می‌دهد که باعث می‌شود ما سراغ کبابی‌ها برویم؛ اما چلوکبابی‌ها دقیقاً با چه فرمولی کباب را می‌پزند که نه خشک می‌شود و نه از سیخ می‌افتد؟ اساساً فرمول مواد یک کباب کوبیده استاندارد چیست؟ جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه یک کباب کوبیده به شیوه مرسوم در آشپزخانه‌های صنعتی را آموزش داده که در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟