ته چین؛

طرز تهیه کباب برگ

کد خبر: ۷۶۷۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷ 22 January 2018
تعداد بازدید : 9889
کد خبر: ۷۶۷۰۵۳
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷ 22 January 2018
|
21483 بازدید
بازدید 21483
احتمالاً در زمان پختن کباب برگ در نهایت با یک کباب سفت مواجه شده‌اید و حتی بسیاری از رستوران‌های مشهور از سرو کباب برگ نرم و خوش طمع عاجزند؛ اما چرا؟ دستور پخت کباب برگ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید. در حین این آموزش، تکنیک‌های نظیر قبضه کردن گوشت را نیز فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری