ته چین؛

طرز تهیه کباب برگ

کد خبر: ۷۶۷۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷ 22 January 2018
تعداد بازدید : 9890
کد خبر: ۷۶۷۰۵۳
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷ 22 January 2018
|
21589 بازدید
بازدید 21589
احتمالاً در زمان پختن کباب برگ در نهایت با یک کباب سفت مواجه شده‌اید و حتی بسیاری از رستوران‌های مشهور از سرو کباب برگ نرم و خوش طمع عاجزند؛ اما چرا؟ دستور پخت کباب برگ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید. در حین این آموزش، تکنیک‌های نظیر قبضه کردن گوشت را نیز فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟