ته چین؛

طرز تهیه شیشلیک

کد خبر: ۷۶۷۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱ 23 January 2018
تعداد بازدید : 3979
کد خبر: ۷۶۷۳۶۴
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱ 23 January 2018
|
12162 بازدید
بازدید 12162
شیشلیک غذایی مرسوم در ایران و قاره آسیا است و تقریباً در اکثر کشورهای آسیایی به شکل تاریخی به شیوه‌ای شبیه به هم پخته و سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب گرانقمیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرا می گیرید.
اشتراک گذاری