ته چین؛

طرز تهیه شیشلیک

کد خبر: ۷۶۷۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱ 23 January 2018
تعداد بازدید : 3989
کد خبر: ۷۶۷۳۶۴
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱ 23 January 2018
|
12245 بازدید
بازدید 12245
شیشلیک غذایی مرسوم در ایران و قاره آسیا است و تقریباً در اکثر کشورهای آسیایی به شکل تاریخی به شیوه‌ای شبیه به هم پخته و سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب گرانقمیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرا می گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟