ته چین؛

طرز تهیه شیشلیک

کد خبر: ۷۶۷۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱ 23 January 2018
تعداد بازدید : 3991
کد خبر: ۷۶۷۳۶۴
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱ 23 January 2018
|
12276 بازدید
بازدید 12276
شیشلیک غذایی مرسوم در ایران و قاره آسیا است و تقریباً در اکثر کشورهای آسیایی به شکل تاریخی به شیوه‌ای شبیه به هم پخته و سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب گرانقمیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرا می گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟