ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب به روش تخته کاری

کد خبر: ۷۶۷۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳ 25 January 2018
تعداد بازدید : 10266
کد خبر: ۷۶۷۹۹۲
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳ 25 January 2018
|
30222 بازدید
بازدید 30222
جوجه کباب را با دو روش مرسوم تهیه می کنند. روش عمده که موسوم به تخته کاری است و روش دیگر که روش کاردی است. در این آموزش طرز تهیه جوجه کباب به روش تخته کاری را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط