ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب کاردی

کد خبر: ۷۶۸۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸ 27 January 2018
تعداد بازدید : 41815
کد خبر: ۷۶۸۰۴۱
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸ 27 January 2018
|
59558 بازدید
بازدید 59558
جوجه کباب را با دو روش مرسوم تهیه می کنند. روش عمده که موسوم به تخته کاری است و روش دیگر که روش کاردی است. در این آموزش طرز تهیه جوجه کباب به روش کاردی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا می‌گیرید. برای فراگیری شیوه قبضه کردن و پختن جوجه کباب می توانید به آموزش شیوه به شیوه تخته کاری که پیش از این آموزش داده شده، مراجعه کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟